Привіт   Гость Четвер, 02.05.2024, 15:27

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Червень » 11 » "Кривбас" офіційно покидає УПЛ.
10:51
"Кривбас" офіційно покидає УПЛ.











Апеляційний комітет з атестування футбольних клубів Федерації футболу України розглянув апеляційну Скаргу TOB "Футбольний клуб "Кривбас" м. Кривий Ріг.
У понеділок, 10-го червня, ухвалив рішення відмовити у задоволенні скарги ФК "Кривбас". Відтак, згідно з цим "Кривбас" позбавили права виступу в спортивному сезоні 2013/14 рр. в змаганнях команд клубів Прем'єр-ліги.
Апеляційний комітет ФФУ зазначає, що рішення відмовити "Кривбасу" в участі в УПЛ - остаточне і оскарженню не підлягає.
Нагадаємо, криворізький клуб подавав на апеляцію щодо рішення комітету з атестації ФФУ від 31 травня, яким його позбавляли атестату на участь у чемпіонаті України з футболу наступного сезону через невідповідність фінансовим критеріям.
31 травня в "Кривбасі" відбулася робоча нарада, на якій було повідомлено про повне припинення його фінансування нинішніми власниками. Футболістам і працівникам клубу вже 5 місяців не платять зарплату.
Через проблеми з фінансуванням "Кривбас" не поїхав на матч останнього 30-го туру чемпіонату України 2012-2013 проти луцької "Волині", який мав відбутися 26-го травня. Криворізькій команді зарахували технічну поразку з рахунком 0:3.
4-го червня "Кривбас" подав апеляцію на позбавлення атестату. У клубі також заявили, що переговори про подальше фінансування клубу ще тривають і можуть бути завершені найближчим часом.
У чемпіонаті України сезону 2012-2013 років "Кривбас" посів сьоме місце.


Офіційний сайт ФФУ

Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 533 | Додав: Yura | Теги: укаїнська, УПЛ, Кривбас, Офіційно, Прем'єр, 11.06.2013, ліга, покидає | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024