Привіт   Гость Неділя, 28.04.2024, 06:06

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Березень » 18 » Українська Прем'єр ліга. 21 тур. "Кривбас" виводить "Динамо" на друге місце. 17.03.2013 р. ВІДЕО.
14:16
Українська Прем'єр ліга. 21 тур. "Кривбас" виводить "Динамо" на друге місце. 17.03.2013 р. ВІДЕО.
 
Дніпро 1-2 Кривбас









Гості довели, що в останні роки стали по-справжньому незручними суперниками для одного з грандів вітчизняного футболу. Вже з перших хвилин «Кривбас» не виказував ознак бажання грати другим номером. І про це свідчить хоча б вихід сам на сам Володимира Прийомова, з яким впорався Ян Лаштувка. Дніпропетровці мали більше нагод відзначитись, проте не таких явних. Навіть гол Джаби Канкави став не тільки наслідком небезпечного пасу Сергія Кравченка, але й неузгодженісті Богдана Шершуна та Євгена Боровика, чим скористався грузинський легіонер − 1:0. Так завершилась перша половина гри, а друга перевернула все з ніг на голову.
Через півтори хвилини після появи на полі Олексія Антонова виник привід говорити про тренерське чуття Олега Тарана. Справа у тому, що свіжий нападник першим дотиком реалізував простріл Павла Пашаєва − 1:1. «Дніпро» кинувся відновлювати рахунок на свою користь, та опинився у меншості. Симуляція Романа Зозулі у чужому штрафному майданчику призвело до другої жовтої картки і вилучення. У меншості візуально господарі не поступались супернику і значно більше часу проводили на чужій половині поля. Артем Федецький навіть влучив у стійку. А «Кривбас» чекав своїх шансів у швидких відповідях. Якщо ще один удар Антонова Лаштувка не без труднощів парирував, то на удар Дениса Дедечка після пасу того ж Антонова зреагувати було майже неможливо − 1:2. Після цього голу сили майже залишили гравців господарів поля і врятувати навіть нічию вони не зуміли. Тепер за різницею м’ячів «Дніпро» поступився другим рядком, а завтра туди має чудовий шанс вийти «Металіст».

1-0 Канкава (33 хв.)
1-1 Антонов (47 хв.)
1-2 Дедечко (80 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 529 | Додав: Yura | Теги: Друге, тур, 21, Кривбас, динамо, Прем'єр, ліга, місце, виводить, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024