Привіт   Гость Четвер, 02.05.2024, 05:54

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 1 » Українська Прем'єр ліга. 22 тур. "Кривбас" відібрав важливі очки і в "Металіста". 31.03.2013 р. ВІДЕО.
10:55
Українська Прем'єр ліга. 22 тур. "Кривбас" відібрав важливі очки і в "Металіста". 31.03.2013 р. ВІДЕО.
 
Кривбас 1-1 Металіст










Господарі досягли результату, який примушує їх поважати. Мова навіть не про нічию з «Металістом», а про послідовну якісну гру в усіх весняних турах. Харків’яни не змогли встановити клубний рекорд за кількістю перемог поспіль, зупинившись на цифрі «7». Початок зустрічі залишився за гостями, але тривала облога воріт «Кривбаса» тривала зовсім недовго, а потім були проведені кілька гострих відповідей. І у черговій спробі Младен Бартуловіч змусив Олександра Горяінова відбити м’яч перед собою, Володимир Прийомов ударом з відскоком від газону відкрив рахунок. Потім вже настала черга Горяінова рятувати «Металіст» від ще більш неприємного рахунку, коли голкіпер зреагував на удар зблизька від Сергія Самодіна. Гості за перший тайм жодного разу не потурбували Євгена Боровика. Найбільш гострі удари поруч з ціллю наносили Джонатан Крістальдо та Хавьєр.
Мирон Маркевич кинув у бій на другий тайм Марко Девіча, знявши одного з опорних півзахисників. Цей крок призвів до більш активних дій попереду. Марлос вперше влучив у рамку воріт господарів на 49-й хвилині, а невдовзі рахунок зрівнявся. Навіс зі штрафного Хосе Соса допоміг Хавьєру головою направити м’яч у сітку − 1:1. Моральна перевага відійшла до харків’ян, та на кількості можливостей вийти вперед це ніяк не відобразилось. «Кривбас» вже менше думав про атаку, хоча не грав у відверто захисний футбол. Заміни по ходу зустрічі не вплинули суттєвим чином на перебіг подій. Остання можливість відзначитись була у Вілліана Гомеса, однак він влучив у захисника, який кинувся під м’яч.

1-0 Прийомов (15 хв.)
1-1 Хавьєр (55 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 513 | Додав: Yura | Теги: 31.03.2013, тур, відібрав, Кривбас, Прем'єр, ліга, очки, 22, Металіст, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024