Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 11:07

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Квітень » 25 » Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. "Челсі" зупиняє "Барселону" і виходить в фінал. 24.04.2012 р. ВІДЕО.
11:19
Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. "Челсі" зупиняє "Барселону" і виходить в фінал. 24.04.2012 р. ВІДЕО.

   
Барселона 2-2 Челсі




У домашньому матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА іспанська "Барселона" зазнала фіаско, не втримавши двогольової переваги над англійським "Челсі". На голи Серхіо Бускетса та Андреса Інієсти лондонці відповіли м'ячами Раміреса та Фернандо Торреса - 2:2. При цьому Ліонель Мессі не реалізував 11-метровий.
Каталонці, яки мали відігрувати фору в один гол, пропущений на "Стемфорд Брідж", одразу побігли уперед. І вже на 3-й хвилині Алексіс Санчес та Лео Мессі розіграли комбінацію на вході у карний майданчик англійців, після чого найкращий гравець світу вискочив віч-на-віч із Петром Чехом, однак трохи схибив, спрямовуючи м'яч у ближній до себе верхній кут.
Господарі провели іще декілька доволі гострих атак, утім, знову наблизитися до голу "Челсі" певний час їм не дозволяв. Однак на 19-й хвилині усе той же Мессі вдруге виявився на фантастичній позиції, коли після ефектного пасу п'ятою від Цеска Фабрегаса упритул розстрілював Чеха. І цього разу кіперу гостей пощастило - м'яч влучив йому в ногу, від чого "Камп Ноу" ще раз зітхнув від розпачу.
Чергова одна невдача спіткала "Барсу" ближче до середини тайму у вигляді вимушеної заміни Херарда Піке, що зазнав пошкодження, зіштохнувшись із Віктором Вальдесом. Щоправда, раніше недорахувався гравця основного складу і лондонський клуб, який залишився без травмованого Гері Кейхілла. Хто з цього більше виграв - стало відомо трохи згодом...
Та спочатку на 35-й хвилині першу гольову атаку іспанського гранда розпочав Даніел Алвес, що вийшов на заміну Піке. Він відправив у прорив ліворуч Ісаака Куенку - той у свою чергу знайшов перед воротами вільного Серхіо Бускетса, котрому залишилося вразити порожні ворота. Невдовзі ж "Челсі" взагалі залишився у майже безнадійній ситуації через вилучення Джона Террі, який грубо зіграв проти Санчеса.
Зрозуміло, що у меншості, без двох основних центральних захисників синім довелося складно тримати міцність оборони. Тієї ж думки дотримувалася і "Барселона", дуже швидко покаравши гостей за витівку їхнього капітана - на 42-й хвилині Мессі вивів на ударну позицію Інієсту. Андрес чудово скористався подарунком партнера і подвоїв перевагу своєї команди - 2:0.
Та тріумф царював на трибунах "Камп Ноу" не довго. У компенсований арбітром час Френк Лемпард вивів на побачення з Вальдесом Раміреса, який не став наближатися до воротаря, закинувши м'яч йому за комірець - 2:1. Цей рахунок вже виводив у фінал "Челсі", а тому на перерву "Барселона" пішла із твердим наміром повернути собі прихильність долі.
Тільки-но гра відновилася, як "Барса" накинулася на суперника із новими силами. Перша ж її атака мала закінчуватися голом, однак під удар Інієсти у порожній кут кинувся Бранислав Іванович. За хвилину ще одну нагоду змарнував Мессі, який взявся виконувати пенальті, призначений за фол Дідьє Дрогба проти Фабрегаса. На жаль для Лео, м'яч прийняла на себе поперечина. Третій момент після перерви не використав Санчес, пробивши головою поруч із стійкою, четвертий - Куенка...
Тотальна перевага господарів не викликала сумнівів. Питання було лише в одному - чи вдасться каталонцям протаранити руйнівний мур із дев'яти польових гравців "Челсі"? Із кожною хвилиною, що спливала для "Барси" невблаганно, упевненість її гравців зходила нанівець. Катеначчо у виконанні англійців було майже бездоганним - тільки Мессі ще раз вдалося пробити у штангу з-за меж штрафного. І все.
Остаточно ж поховав надії чинних чемпіонів Європи Фернандо Торрес, що вийшов на заміну та утік у єдину в другому таймі контратаку - 2:2. Так "Челсі" здолав непереможну "Барселону" та виборов путівку у фінал.


1-0 Бускетс (35 хв.)
2-0 Інієста (43 хв.) 
2-1 Рамірес (45+1 хв.) 
2-2 Торрес (90+2 хв.) 

Огляд матчу



Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 667 | Додав: Yura | Теги: барселона, 24.04.2012 р., 1/2, Ліга чемпіонів, відео, Челсі, огляд матчу, Фінал, 2-2, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024