Привіт   Гость Четвер, 02.05.2024, 22:56

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Червень » 26 » Мхітарян не з'явився на зборі "Шахтаря"
09:06
Мхітарян не з'явився на зборі "Шахтаря"










Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін розповів про ситуацію, яка склалася навколо Генріха Мхітаряна.
"Що стосується майбутнього Мхітаряна відомо тільки те, що він не з'явився на зборі "Шахтаря", хоча зобов'язаний був це зробити. З якої причини - ми не знаємо. Якщо Мхітарян найближчим часом в команді не з'явиться, доведеться його штрафувати", - розказав генеральний директор "гірників" Сергій Палкін.
"Немає у нього ніяких контактів з "Ліверпулем"! Упевнений, що повідомлення про переговори Мхітаряна з цим клубом - всього лише чутки. У "Шахтар" від "Ліверпуля" пропозиції з приводу Мхітаряна не надходили.
Чому він поводиться так? Навіть здогадок ніяких немає. Запитайте про це у нього самого. Знаю точно, що конфліктів з партнерами та тренерами у Генріха не було, про бажання залишити "Шахтар" ми від нього не чули. Тому всі питання про його поведінку - до самого Мхітаряна", - розповів Сергій Палкін.



Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 508 | Додав: Yura | Теги: збори, не, Мхітарян, З'явився, Шахтар | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024