Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 04:08

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2014 » Березень » 6 » Молодіжна збірна зіграла в нічию з французами.
14:52
Молодіжна збірна зіграла в нічию з французами.



 
U21 Франція 1-1 U21 Україна







У середу, 5 березня, молодіжна збірна команда України провела товариський поєдинок проти збірної Франції. Цей матч закінчився результативною нічиєю − 1:1.

Загалом, гра на полі була рівною. Першими рахунок відкрили українці: після порушення правил на Болбаті арбітр призначив пенальті, який вдало реалізував Пилип Будківський. Проте втримати перемогу підопічні Сергія Ковальця не зуміли, пропустивши гол у відповідь. Наприкінці матчу українці мали ще декілька можливостей відзначитись, проте рахунок на табло залишився незмінним.

Наступним іспитом для «молодіжки» буде турнір пам’яті В. Лобановського, який пройде 20-21 травня.

Після матчу враженнями від даної гри з прес-службою ФФУ поділився головний тренер молодіжної збірної Сергій Ковалець:

- Можу сказати, що результат відображає перебіг подій на полі, наприкінці матчу ми мали декілька можливостей забити гол, проте користатися ними так і не вдалося. Що стосується безпосередньо рівня гри, то я залишився задоволеним діями своєї команди, особливо враховуючи зимову паузу у чемпіонаті та той факт, що чемпіонат не розпочався як було заплановано. У матчі ми дали змогу зіграти усім футболістам, яких викликали на цей поєдинок.



Голи: Будківський (15, пен)

Україна: Коваль (Махарадзе, 45), Ордец, Приндета (Рижук, 45), Костевич (Неплях 40), Насонов (Братков, 45), Нойок (Вакуленко, 60), Бабенко (Малиновський, 45), Юрченко (Тотовицький, 45), Мемешев (Караваєв, 45), Болбат (Цуріков, 45), Будковський (Акулінін, 80)




Категорія: Товаристські матчі | Переглядів: 474 | Додав: Yura | Теги: Молодіна, Франція, збірна, 05.03.2014, 1-1, нічия, зіграла, U21 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024