Привіт   Гость Субота, 27.04.2024, 03:54

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 27 » Українська Прем'єр ліга. 7 тур. Нічия в Сімферополі. 26.08.2012 р. ВІДЕО.
09:47
Українська Прем'єр ліга. 7 тур. Нічия в Сімферополі. 26.08.2012 р. ВІДЕО.


   
Таврія 1-1 Арсенал





Статистика зустрічей говорить про те, що за десять останніх сезонів «Таврія» вдома лише раз здолала «Арсенал». Перша половина гри була не тільки за рахунком на користь господарів, але й за настроєм двох сторін. Головною фігурою на полі був Максим Калініченко. Він спочатку потужно пробив у поперечину, а у середині тайму відкрив рахунок. Щоправда, суттєва заслуга у цій комбінації належить Юрію Габовді, який у силовому стилі протиснувся з флангу до штрафного майданчика та вивів партнера на удар вже перед порожніми воротами.
Після перерви «Арсенал» заграв активніше, роботи в Даміра Кахрімана сильно додалось, але ключовий момент зустрічі відбувся на іншій половині поля. Зірки «Таврії» зайвий раз продемонстрували взаєморозуміння: Калініченко дав пас на хід Сергію Назаренку, якого під час виходу сам на сам перечепив Сергій Симоненко. Але у другому матчі поспіль Назаренку не вдалось забити з 11-ти метрів. Юрій Паньків ще більш утвердився як спеціаліст по відбиттю ударів без захисту. А вже за хвилину Олександр Кобахідзе видав такий пас Саулюсу Мікоюнасу, що литовець міг занести грудьми м’яч у ворота, але все ж навіс завершальний удар ногою. 1:1 − зайве свідоцтво старого футбольного правила. Надалі вже перевага перейшла до киян, однак втілити його у ще один гол гостям не вдалось.  

1-0 Калініченко (23 хв.)
1-1 Міколюнас (61 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 441 | Додав: Yura | Теги: тур, відео, Прем'єр ліга, 1-1, 26.08.2012 р., нічия, сімферополь, Українська, матчу, голів. огляд | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024