Привіт   Гость Четвер, 18.04.2024, 06:51

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Листопад » 17 » Товаристський матч. Україна - Австрія. Вдале відкриття "Арени Львів". 16.11.2011 р.
19:04
Товаристський матч. Україна - Австрія. Вдале відкриття "Арени Львів". 16.11.2011 р.
   
Україна 2-1 Австрія

Практично заповнені 34-тисячні трибуни стадіону "Арена Львів" вітали успіх збірної України в товариському матчі з австрійцями. Завершуючи програму спарингів 2011 року, команда Олега Блохіна виграла з рахунком 2:1, причому переможний гол Марко Девич забив у компенсований час тоді, коли господарі грали в меншості після вилучення Олександра Кучера.
Арена, що прийме поєдинки фінального турніру чемпіонату Європи, додає характерних рис сучасному обличчю древнього Міста Лева. Роботи на будівництві стадіону стартували в листопаді 2008 року. Коли через кілька місяців розпочалося спорудження фундаменту, в підґрунтя арени було закладено капсулу з монетами та марками, виготовленими до святкування 750-річчя Львова та 10-річчя внесення історичної частини міста до світової спадщини ЮНЕСКО, а також - послання до нащадків. Увесь світ мав змогу наживо спостерігати за роботами на майбутній "Арені Львів" за допомогою встановлених на будмайданчику веб-камер. За два з половиною роки споруда набула остаточних обрисів - наприкінці липня 2011-го на львівському стадіоні розпочався монтаж перших глядацьких крісел.
Сидіння, що прибули з Великої Британії, створюють, як і на київському НСК "Олімпійський", стилізований прапор України - в горішній частині арени переважає синій колір, унизу - жовтий. Загалом зовнішній дизайн стадіону поєднує сучасність із традиційними українськими орнаментами, а двоярусні трибуни відкривають відвідувачам чудовий огляд футбольного поля з будь-якої точки. Оригінальне накриття захищає від опадів та сонця, доповнюючи атмосферу комфорту та зручності.
"Ми побачили, яку колосальну роботу проведено тут, у Львові. На рівному місці зросла нова сучасна арена", - відзначив на передматчевій прес-конференції наставник української збірної Олег Блохін. По гарячих слідах зустрічі він подякував уболівальникам за палку підтримку, зазначивши, що атмосфера на трибунах була просто фантастичною. "Уболівальники "погнали" наших хлопців уперед на останніх хвилинах, - сказав тренер. - Незважаючи на те, що ми були в меншості, хлопці пройнялися настроєм і вирвали перемогу".
"Арена Львів" як "домівка" української національної команди прийняла переможну естафету в стадіону "Україна", на полі якого синьо-жовті виграли всі шість проведених поєдинків - двічі у Вірменії (3:0 і 4:3), у Грузії (2:0), Польщі та Білорусі (по 1:0), у Румунії (3:2). Лише в двох іграх суперники спромоглися засмутити голкіпера команди господарів, але обидва матчі приносили синьо-жовтим вольові виграші. Головним героєм львівських зустрічей був лідер української збірної Андрій Шевченко, забивши п’ять м'ячів (і ще в одному випадку "надихнувши" румунських захисників на автогол). Трибуни нового стадіону вибухнули овацією, коли Шева виходив на поле, замінивши Артема Мілевського, автора першого гола "Арени Львів". До речі, на обкладинці офіційної передматчевої програмки в новій формі збірної України позував саме Артем.
"Атмосфера на стадіоні у Львові просто прекрасна, - поділився враженнями партнер Мілевського по збірній і київському "Динамо" Олександр Алієв. - Тут завжди приємно грати. Велике спасибі вболівальникам за те, що так підтримували збірну". "Шалена підтримка, - зазначив півзахисник збірної України Руслан Ротань. - І Львів, і стадіон, і його газон, що витримав таку погоду, все було просто прекрасно!"

        1-0 Мілеквський (18 хв.)
             1-1 Кучер (71 хв. - автогол)
2-1 Девіч (90+2 хв.)

Огляд матчу


Переглядів: 712 | Додав: Yura | Теги: євро, Товаристський матч, відкриття, Арена Львів, Австрія, україна, 2-1, 16.11.2011 р., 2012 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024