Привіт   Гость Неділя, 05.05.2024, 01:12

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Жовтень » 31 » Українська Прем'єр ліга. 15 тур. Понеділок 31.10.2011 р. Після поразки від Чорноморця Оболонь залишилась без головного тренера.
19:29
Українська Прем'єр ліга. 15 тур. Понеділок 31.10.2011 р. Після поразки від Чорноморця Оболонь залишилась без головного тренера.
     
Оболонь 0-1 Чорноморець

Одеська команда не змогла вийти в оптимальному складі. Футбол, показаний гостями, також не був таким, що міг задовольнити вимоги Романа Григорчука та прихильників «Чорноморця». Однак правильна стратегія дозволила з Києва повертатись з перемогою. Це був перший виграш цієї команди, яка у гостях не могла раніше здолати «Оболонь». Можливо, з цієї причини гості діяли обережніше, дозволивши задати темп поєдинку «пивоварам». Саме швидкостей і не вистачило, щоб завдати серйозних проблем Дмитрові Безотосному. Нечасті контратаки на протилежні ворота були гострішими. І хоча Ігор Цигирлаш не використав двох слушних нагод, але став найпомітнішим на полі.
Друга половина поєдинку почалась із голу Анатолія Діденка, який спочатку зберіг м’яч на фланзі у боротьбі із трьома захисниками, а потім за неординарною траєкторією спрямував його над голкіпером «Оболоні». Без помилки Ігоря Березовського тут не обійшлось. Надалі картина зустрічі залишилась незмінною. Господарі не зуміли переконати нікого у тому, що вони спроможні хоча б зрівняти рахунок. Не виникло проблем із збереженням переваги і у «Чорноморця».
Одразу після матчу президент «Оболоні» Олександр Слободян подякував Сергієві Ковальцю за роботу і повідомив, що до наступних матчів команду готуватиме Василь Рац, який останнім часом працював із молоддю київського клубу.

0-1 Діденко (46 хв.)

Огляд матчу





     
Металург 0-0 Іллічівець

Донеччани не скористались можливістю обігнати «Кривбас», для чого потрібно було перемагати «Іллічівець». Маріупольці приїхали на нічийним підсумком до обласного центру і відносно легко досягли своєї мети. Це залишає підопічних Ігоря Леонова на 12-й позиції. Матч проходив досить монотонно під одноманітні спроби господарів знайти шляхи до чужих воріт. За весь матч «Металург» напрацював на один забитий м’яч. Перш за все, це стосується Драмана Траоре. Кілька разів на висоті виявлявся Богдан Шуст і став на заваді голу у власні ворота. Але значно більше втрат було після відверто неточних ударів при завершенні атак. У результаті «Іллічівець» лише вчетверте в історії не програв на полі географічного сусіда, при цьому більш вагомим досягненням, ніж сам факт здобутого очка, вбачається гра «на нуль», яка перервала 12-матчеву серію із пропущеними м’ячами.


Переглядів: 575 | Додав: Yura | Теги: огляд матчів, Понеділок, Іллічівець, 31.10.2011 р., 15 Тур, Відео голів, Оболонь, Чорноморець, Українська Прем'єр ліга, Металург Д | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024