Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 09:03

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Жовтень » 23 » Українська Прем'єр ліга. 14 тур. Субота 22.10.2011 р. Дніпро та Іллічівець виграють, Кривбас втратив 4 місце в чемпіонаті.
22:21
Українська Прем'єр ліга. 14 тур. Субота 22.10.2011 р. Дніпро та Іллічівець виграють, Кривбас втратив 4 місце в чемпіонаті.
     
Іллічівець 2-1 Оболонь

Вкотре поєдинок «Оболоні» засвідчив, що ця команда поступається суперникам хіба що за досвідом виконавців, але ніяк не в організації гри. Майже всі 90 хвилин шанси на успіх суперників були однакові. І у першому таймі господарі не змогли виконати задум тренера, оскільки «пивовари» не тільки завдавали багато неприємностей супернику у захисті, але й вийшли вперед у рахунку. Після розіграшу кутового серед великої скупченості футболістів найспритнішим виявився Григорій Баранець − 1:0. У подібному ключі розгортались події і у другому таймі, але зламним моментом стало призначення пенальті.
Активний Руслан Фомін наштовхнувся на плече Григорія Баранця, і Костянтин Ярошенко реалізував черговий 11-метровий удар. Ця прикрість не вплинула на дієздатність киян, і саме вони були більш частими гостями на чужій половині поля. Згодом «Іллічівець» також зрозумів, що втрачати очки з аутсайдером не входило до їхніх планів. І героєм зустрічі став Олексій Полянський. Він завжди вміло виконує удари здалеку. Зі штрафного цей футболіст ледь не пом’яв поперечину воріт Ігоря Березовського, а от з гри був більш влучним − 2:1. В останню 10-хвилинку Віталій Годулян зрівняв кількість призначених пенальті. Наполегливість Ігоря Тимченка і необережність Миколи Іщенка подарували можливість врятувати один бал «Оболоні», але Ігор Ільків направив м’яч вище цілі.

0-1 Баранець (26 хв.)
                  1-1 Ярошенко (49 хв. - пенальті)
   2-1 Полянський (75 хв.)

Огляд матчу






     
Кривбас 1-1 Карпати

Тренерські лави обох команд виглядали незвично. Наставник господарів Юрій Максимов відбував дискваліфікацію і спостерігав за поєдинком з трибун. Вперше після трьох з половиною років не було у тренерському штабі «Карпат» Олега Кононова, заяву про відставку якого керівництво львів’ян прийняло. Зараз команда довірена помічнику Кононова − Павлу Кучерову. У першому таймі на полі можна було помітити лише одну команду. Господарі максимально серйозно поставились до спроб вирішити все до перерви. Але з величезної кількості самостійно створених моментів не витиснули нічого. Найближче до голу були Іржі Єслінек та Рінар Валєєв.
Натомість криворіжці вдячно скористались помилкою на виході Андрія Тлумака, який не зумів як слід влучити по м’ячу за межами штрафного майданчика. Сергій Самодін не роздумуючи пробив через себе метрів з 22-х у порожні ворота. Після відпочинку гра вирівнялась, чому сприяв вихід на заміну Сергія Кузнецова, який давно не вдягав ігрову футболку. Від переваги «Кривбаса» нічого не залишилось і на табло, коли гості швидко заробили штрафний. Головою на подачу зі штрафного відгукнувся Іван Мілошевіч. Єдиний раз господарі могли повернути лідерство у рахунку, коли той же Самодін без перешкод пробив з 15-ти метрів поруч зі стійкою. А останнє слово матчу могли сказати «Карпати», адже Валєєв отримав другу жовту і на 10 хвилин залишив партнерів у меншості. Але нічия підсумувала два протилежні за змістом тайми. Таким чином, «Кривбас» 5-й сезон поспіль не може вдома виграти у львів’ян.

1-0 Самодін (39 хв.)
     1-1 Мілошевич (50 хв.)

Огляд матчу







     
Дніпро 1-0 Металург

Матч досить титулованих та амбітних колективів був своєрідним моментом істини − хто з учасників поєдинку зможе підтвердити не випадковість останніх успіхів. Перша половина зустрічі не була багатою на події і, тим більше, на гольові моменти. «Дніпро» так само легко, як з попередніми суперника, впоратись із донеччанами не міг. «Металург» зі свого боку діяв досить чітко, злагоджено, але ризикувати не збирався.
Краще налаштував на другий тайм свою команду Хуанде Рамос. Корективи, внесені у гру, стали поштовхом до урізноманітнення дій, підвищення швидкостей та загальної ініціативи. Одним з основних складників цих змін став вихід на поле Олександра Гладкого. Саме він розпочав єдину гольову атаку партнерів. Її підступним, але не сильним ударом продовжив Євген Коноплянка. Олександр Бандура не мав вибору і відбив м’яч перед собою, куди першим встиг Матеус і вразив зблизька майже порожні ворота. Надалі господарі не дали засумніватись у тому, що вони досягли бажаного закономірно. Гладкий та Матеус, швидше, могли закріпити лідерство, аніж «Металург» - зрівняти рахунок. Таким чином, три поспіль перемоги дніпропетровців дозволили зійти їм на 5 місце.

1-0 Матеус (73 хв.)

Огляд матчу




Переглядів: 571 | Додав: Yura | Теги: Кривбас, Іллічівець, 14 Тур, Дніпро, огляд матчу, Відео голів, Оболонь, 22.10.2011 р., Субота, Українська Прем'єр ліга | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024