Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 09:38

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Жовтень » 1 » Українська Прем'єр ліга. 12 тур. Субота 01.10.2011 р. Гол рукою дозволяє одеситам отимати 2 перемогу в чемпіонаті.
23:11
Українська Прем'єр ліга. 12 тур. Субота 01.10.2011 р. Гол рукою дозволяє одеситам отимати 2 перемогу в чемпіонаті.
     
Чорноморець 1-0 Таврія

Одесити відчули смак до перемог після зустрічі із «Зорею» і здолали свого суперника вдруге поспіль. «Таврія» була приголомшена голом у власні ворота через півтори хвилини після стартового свистка. Навіс з лівого флангу від Крісті Вангеллі вдало замкнув на дальньому куті воротарського майданчика Леонардо (рукою). Хоча початок був певним авансом для «Чорноморця», але подальший перебіг подій підтвердив невипадковість такого дебюту зустрічі. Ще у першому таймі Сергій Політило зблизька не переграв Даміра Кахрімана, а Лучіан Бурдужан на кілька сантиметрів не влучив у дальній кут воріт з середньої відстані.
Як до перерви, так і після відпочинку сімферопольці основні моменти для взяття воріт господарів мали зі стандартних положень, однак найбільш небезпечним став останній акорд зустрічі, коли Дмитро Безотосний дістав м’яч з «дев’ятки» після удару Максима Калініченка. Цей штрафний заробив Лакі Ідахор, одночасно принісши більшість партнерам після вилучення Петра Ковальчука. Однак чисельна нерівність тривала лише кілька секунд. Калініченко незадовго до фінального свистка мав ще один майже 100-відсотковий момент, але влучив у голкіпера одеситів метрів з 5-ти. У свою чергу, «Чорноморець» мав не одну нагоду не доводити до нервового закінчення, але Бурдужану, Анатолію Діденку та Кирилу Ковальчуку не вистачало для голу мінімального везіння.

1-0 Леонардо (2 хв.)

Огляд матчу





     
Кривбас 1-0 Оболонь

Традиції ігор цієї пари команд взяли гору навіть над обставинами. У першому таймі більша активність гостей не дала їм можливості часто загрожувати воротам Дениса Бойка, однак призвела до вилучення у складі суперника. Втрату м’яча Джаби Канкави у центрі поля капітан господарів Віталій Лисицький виправив лише ціною порушення правил на Олександрі Мандзюкові. Криворіжець, маючи одну жовту картку, заробив другу, і шанси суперників на підсумковий успіх вирівнялись.
На другий тайм більш мобілізованим вийшов «Кривбас» і значно частіше перебував на чужій половині поля. Така тактика ближче до завершення зустрічі принесла результат сміливим господарям. Міхель Бабатунде вивів сам на сам з Віталієм Ревою Руслана Костишина, і досвідчений футболіст забив гол. Згодом на контратаці подібний шанс відзначитись мав Младен Бартуловіч, однак хорват не переграв голкіпера. На останніх хвилинах і «Оболонь» мала можливість забити, та Сергій Мякушко пробив не лише повз воротаря «Кривбаса», але і поруч зі стійкою.
«Оболонь» за 11 матчів проти криворіжців ще жодного разу не перемогла. Зараз «пивовари» залишаються на останньому місці, а «Кривбас» до недільних зустрічей повернув собі 4-ту позицію.

1-0 Костишин (78 хв.)

Огляд матчу





     
Волинь 0-2 Карпати

Останнім часом у західному дербі «Волині» відверто не щастить. Після повернення до Прем’єр-ліги лучани програють «Карпатам» втретє поспіль, не забивши за цей час жодного голу у ворота суперників. Спершу основні події відбувались поблизу воріт Андрія Тлумака, але лише самопожертва захисників гостей не дозволила команді Віталія Кварцяного заштовхати м’яч за лінію воріт, хоча кілька одноманітних ситуацій для цього були. «Карпати» повернули хід подій на свою користь досить спонтанно, коли Олег Голодюк влучно пробив низом метрів з 25-ти. Віталій Неділько дещо запізнився з реакцією і команду не врятував.
Початок другої половини зменшив надії «Волині» хоча б на нічию. Ванче Шиков не зумів стримати швидкий прорив Сергія Зеньова, і естонець подвоїв рахунок. Кращий бомбардир сезону Майкон цього разу відзначився зі знаком «мінус», коли в ігровому епізоді відмахнувся від Ярослава Мартинюка. За це Сергій Бойко кардинально покарав бразильця − червоною карткою. Третій матч суботи − третє вилучення господарів. У більшості «Карпати» досягли свого, утримавши рахунок 2:0 на свою користь. Луцьк − щасливе місто для львів’ян, адже у 2011 році це лише другий успіх у гостях команди Олега Кононова, і знову його досягнуто проти «Волині».

   0-1 Голодюк (26 хв.)
0-2 Зеньов (51 хв.)

Огляд матчу



Переглядів: 624 | Додав: Yura | Теги: Кривбас, Гол рукою, огляд матчу, 01.10.2011 р., Чорноморець, Оболонь, Відео голів, Субота, Українська Прем'єр ліга, 12 тур | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024