Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 11:09

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Липень » 14 » Українська Прем'єр ліга. 1 тур. Нічия у галицько- волинському протистоянні. 13.07.2012 р. ВІДЕО.
13:11
Українська Прем'єр ліга. 1 тур. Нічия у галицько- волинському протистоянні. 13.07.2012 р. ВІДЕО.


  
Волинь 1-1 Карпати








Перед матчем важко було назвати фаворита протистояння, але події на полі засвідчили досить велику перевагу господарів. Не заважало їм наявність одразу 5-ти дебютантів команди у стартовому складі, тоді як «Карпати» посилив лише Ігор Пластун. Здебільшого лучани загрожували володінням Мартіна Богатінова здалеку, але потурбували македонця лише раз, коли він переправив м’яч на кутовий. А найреальніший момент до перерви у господарів загубив Сергій Пилипчук, пробивши з 10-ти метрів набагато вище поперечини. Гості відповіли лише раз, але цілком могли забивати. Лукас вискочив сам на сам із Максимом Старцевим, прокинув м’яч повз нього, але втратив позицію: точності іспанцеві з гострого кута забракло.
Другу половину поєдинку «Карпатам» вдалось почати більш перспективно для себе завдяки виходу на заміну Ігоря Худоб’яка. Хоча активність галичан була тимчасовою, вони свій гол встигли забити. Олег Голодюк відібрав м’яч на чужій половині поля, відпасував праворуч на Худоб’яка, який зробив результативний простріл на Лукаса − невідпорний удар з 11-метрової позначки. Така неприємність не позначилась на бойовому настрої «Волині». Даніель Суботич, Ерік Бікфалві та Пилипчук буквально замучили постійними загрозами Богатінова, але тривалий час він зберігав ворота «сухими». Та все ж черговий навіс Бікфалві на Рамона Лопеса разом з неуважністю захисників дозволили бразильцеві головою зрівняти рахунок. У подальшому господарі зробили багато для вольової перемоги, але «Карпати» встояли. Окрім того, що це перша нічия двох команд між собою на елітному рівні, також варто відзначити і перший гол лучан суперникам за час після повернення до Прем’єр-ліги у 2010 році.

0-1 Лукас (63 хв.)
1-1 Лопес (69 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 492 | Додав: Yura | Теги: галицько-волинському, 13.07.2012 р., протистоянні, відео, 1 тур, Прем'єр ліга, огляд матчу, нічия, Українська, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024