Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 00:48

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Липень » 15 » Українська Прем'єр ліга. 1 тур. Одесити ледь не втратили три очки вдома. 14.07.2012 р. ВІДЕО.
10:52
Українська Прем'єр ліга. 1 тур. Одесити ледь не втратили три очки вдома. 14.07.2012 р. ВІДЕО.



  
Чономорець 3-2 Говерла






Чи то хвилювання від дебюту після повернення з Першої ліги, чи потужна гра «Чорноморця» стали причиною того, що «Говерла» в Одесі до перерви виглядала просто безнадійно. Досить легко господарі втілили у гол кутовий. Одночасна помилка двох захисників, які не встежили за Леонардо, а також поспішний вихід з воріт Олександра Надя, дозволили бразильцеві продовжити гольові традиції нинішнього року. Значно більш курйозним стало друге взяття воріт. Метрів з 25-ти Євген Єлісєєв вибив м’яч з-під ніг Лучіана Бурдужана у напрямку свого голкіпера. Надь спробував зіграти головою, хоча правила не забороняли зловити шкіряну кулю руками, але не влучив − 2:0. Не примусив чекати і третій результативний удар «Чорноморця». Тепер Леонардо знов-таки головою використав навіс з гри від Сантани − 3:0.
Потім команди помінялись воротами, а голи влітали все у ту ж «рамку». Одесити занадто рано повірили у перемогу, і вже за 20 хвилин другого тайму з великої переваги опустились до мінімальної. Спочатку Олег Міщенко чудово зорієнтувався на добиванні: Дмитро Безотосний невпевнено зреагував на не дуже складний удар Дмитра Трухіна. Потім цей гравець до результативної передачі додав ще й гол. І також на добиванні. Тільки тепер з правого краю навісив німець Давід Одонкор, який щойно з’явився на полі, а там вже Трухін з двох спроб переграв Безотосного. Певна тривога у господарів за перші 3 очки сезону була помітною, але надалі вони вже не припускались серйозних помилок, тому переваги першого тайму їм вистачило.

1-0 Леонардо (15 хв.)
2-0 Єлісєєв (33 хв. - атогол) 
3-0 Леонардо (44 хв.) 
3-1 Міщенко (52 хв.) 
3-2 Трухін (68 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 497 | Додав: Yura | Теги: 14.07.2012 р., відео, 1 тур, очки, Прем'єр ліга, Українська, Одесити, голів, три, вдома | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024