Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 01:36

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Березень » 11 » Українська Прем'єр ліга. 20 тур. "Динамо" везе з Луцька перемогу. 10.03.2013 р. ВІДЕО.
12:49
Українська Прем'єр ліга. 20 тур. "Динамо" везе з Луцька перемогу. 10.03.2013 р. ВІДЕО.
 
Волинь 0-2 Динамо









Незадоволений попередніми результатами Олег Блохін вперше поточному році вдався до значних змін порівняно з попередніми іграми. «Волинь», зробивши аналіз помилок у Донецьку, вдома проти киян виглядала значно монолітнішим колективом. Взаємодопомога у першому таймі стала основною заслугою господарів, коли у своєму штрафному майданчику вони ледь не стіною ставала під час будь-якої спроби пробити по їхнім воротам. Коли все ж удари проходили, високий рівень демонстрував Максим Старцев. Відповіді лучан були не частими, але добре підготованими. Тому Максим Коваль також без роботи не стояв.
Другий тайм розпочався із заміни. Заміни м’яча на червоний колір, оскільки сніг вкрив і без того важкий газон. Ця альтернативна куля стала щасливою для «Динамо». Одна з перших атак після перерви дозволила киянам нанести результативний удар: пасом Лукмана Аруни скористався Андрій Ярмоленко. У якихось сантиметрах від нічийного рахунку був Даніель Суботіч, та пробив після навісу Сергія Пилипчука трохи вище поперечини. Згодом інтрига стала мінімальною: Даніло Сілва віддав передачу на хід Денису Гармашу, який звільнився з-під опіки Еріка Бікфалві, просунувся до воріт і з 15-ти метрів подвоїв рахунок. В останні роки «Волинь» не відбирала очок у динамівців, але, як правило, відзначалась голом престижу. Цього разу столична команда зіграла «на нуль».

0-1 Ярмоленко (51 хв.)
0-2 Гармаш (70 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 543 | Додав: Yura | Теги: Луцьк, тур, 10.03.2013, динамо, відео, Прем'єр, 20, ліга, Українська, Перемога | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024