Привіт   Гость Понеділок, 29.04.2024, 10:40

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Травень » 4 » Українська Прем'єр ліга. 27 тур. "Чорноморець" ще побореться за Лігу Європи. 03.05.2013 р. ВІДЕО.
13:53
Українська Прем'єр ліга. 27 тур. "Чорноморець" ще побореться за Лігу Європи. 03.05.2013 р. ВІДЕО.
 
Таврія 1-3 Чорноморець






Ранній початок зустрічі виявився певною несподіванкою, якщо судити з характеру подій полі, лише для однієї команди. «Таврія» не виявила бажання йти вперед великими силами, розраховуючи на контратаки, але жодна з них не була логічно завершена. А от на своїй полі кримчани дозволяли собі занадто багато помилок. Приблизно половину першого тайму господарі стримували тиск опонента, а потім «Чорноморець» досяг свого, причому не докладаючи для цього зусиль. Франк Джедже виконав не найкращу передачу до штрафного майданчику, але там Едуардо відбив м’яч прямо на Сіто Рієру. Той ледь помітно відпасував на Лучіана Бурдужана, і румун переграв у ближньому бою Даміра Кахрімана. Ще більш безглуздим з точки зору захисту виглядало друге взяття воріт. На пас Сергія Політила з центрального кола не зреагували ані обидва центральні оборонці «Таврії», ані голкіпер, який необачно залишив рамку воріт − тому Джедже просто переадресував м’яч у сітку, чому вже ніхто не міг завадити.
Перші хвилини після перерви довели, що Олег Лужний є непоганим мотиватором. Після перебування у роздягальні господарі вийшли більш жвавими. Тому не дивним був і швидкий гол у відповідь внаслідок кутового. «Стандарт» виконав Аніс Буссаіді, а Едуардо ударом головою певною мірою спокутував попередні хиби − 1:2. Втім, «Таврію» надовго не вистачило, і згодом одесити знову почали відігравати головні ролі на футбольному полі. Навіть вимушена заміна Леонардо на Анатолія Діденка пішла гостям на користь. Саме український форвард індивідуальним проходом від центру поля примусив спостерігати всіх захисників «Таврії» за його діями у ролі статистів − 1:3. Бурдужан красивим ударом у поперечину міг доводити перевагу до великої, але і без цього голу не залишилось сумнівів, хто був сильніший у сімферопольському поєдинку.

0-1 Бурдужан (28 хв.)
0-2 Джедже (33 хв.) 
1-2 Едуардо (53 хв.) 
1-3 Діденко (73 хв.) 

Огляд матчу


 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 418 | Додав: Yura | Теги: 27, тур, Огляд, відео, Прем'єр, ліга, гол, Чорноморець, Українська, 03.05.2013 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024