Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 18:27

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Травень » 18 » Українська Прем'єр ліга. 29 тур. "Говерла" втратила шанси залишитись в лізі. 18.05.2013 р. ВІДЕО.
22:21
Українська Прем'єр ліга. 29 тур. "Говерла" втратила шанси залишитись в лізі. 18.05.2013 р. ВІДЕО.
 
Говерла 1-1 Волинь





Щось пояснювати про важливість поєдинку двох аутсайдерів, які конкурують за місце у Прем’єр-лізі, марно. Господарів не влаштовувала навіть нічия. Тому саме «Говерла» йшла вперед на всіх фронтах, особливо через лівий фланг, де традиційно брав на себе гру Дмитро Трухін. Він, а також Даміен Ле Таллек та Євгеній Макаренко мали у першій 45-хвилинці не одну нагоду для взяття воріт, однак у більшості випадків ужгородців підводила власна неточність, або брак під час обробки м’яча. У решті епізодів бездоганно захищав ворота Максим Старцев. «Волинь» обрала класичну тактику контратак. Вони швидко розпочинались і майже всі завершувались дальніми «пострілами». Вочевидь, план Віталія Кварцяного був розрахований саме на них. Тому кількісно лучани мали більше нагод для першого голу у матчі. Втім, Дмитро Бабенко з різним ступенем легкості відводив загрози.
Друга половина зустрічі вийшла багатшою на події. Вони спочатку відверто складались на користь господарів. «Говерла» показово провела і завершила комбінацію, наостанок в якій Вячеслав Чурко втік від захисників і віддав бездоганний пас на Мірко Райчевіча. Чорногорцю ніхто не завадив відправити м’яч у сітку. Далі настав час «Волині» демонструвати атакувальні здібності. Із цим виникли значні проблеми, адже швидкості знизились, а загроз воротам Бабенка стало менше, ніж до перерви. Зовсім непривабливим становище гостей стало після двох жовтих карток за короткий проміжок часу для Яна Масло. Але саме у меншості на допомогу «Волині» прийшло стандартне положення. Ерік Бікфалві навісив зі штрафного, а Душан Савич знайшов шпарину у побудові оборони опонента − 1:1. Фінальний штурм підопічних Олександра Севідова користі їм не приніс.

1-0 Райчевіч (50 хв.)
1-1 Савич (82 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 457 | Додав: Yura | Теги: 18.05.2013, Говерла, тур, відео, Прем'єр, ліга, втратила шанси, гол, Українська, 29 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024