Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 10:55

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 19 » Українська Прем'єр ліга. 6 тур. Везіння закінчилось - "Динамо" програє. 18.08.2012 р. ВІДЕО.
10:18
Українська Прем'єр ліга. 6 тур. Везіння закінчилось - "Динамо" програє. 18.08.2012 р. ВІДЕО.


  
Ворскла 1-0 Динамо






Відставка Вадима Євтушенка посеред тижня не позначилась негативно на його вже колишніх підопічних. Юрій Сьомін виставив вкотре експериментальний склад, залишивши кількох виконавців у Києві з метою планомірної підготовки до матчу Ліги Чемпіонів УЄФА у Німеччині проти менхенгладбаської «Борусії». Перевірені лідери перебували на лаві запасних, а коли настав їхній час, то зламу у гру вони не внесли. А розпочинали поєдинок активніше саме гості. Олег Гусєв влучив у поперечину, Раффаель перевірив готовність Сергія Долганського. Не відсиджувались в обороні і господарі. Зокрема, Роман Безус двічі пробив, коли м’яч пролетів досить близько до воріт. А потім трапилась вирішальна помилка з боку Тайє Тайво. Він віддав поперечний пас, який перехопив Артем Громов, організував собі вихід віч-на-віч та пробив Максима Коваля − 1:0.
Ще до перерви Іван Кривошеєнко мав два моменти, щоб ще раз засмутити киян. У «динамівців» після відпочинку найактивніше грав Андрій Ярмоленко. Також Тайво прагнув виправили свій промах. Артем Мілевський заробив штрафний, і нігерієць з 17-ти метрів по центру влучив у голкіпера. Тепер «Ворскла» вже досить відверто перейшла на контратаки, і кілька з них могла вирішувати на свою користь. В останні хвилини звичний рятівник столичної команди Браун Ідейе не мав слушних нагод, щоб підтвердити своє реноме. «Динамо» зазнало першої втрати очок у сезоні, а «Ворскла» віддалилась від зони аутсайдерів.

1-0 Громов (25 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 505 | Додав: Yura | Теги: тур, динамо, відео, Прем'єр ліга, Везіння, закінчилось, Українська, 18.08.2012 р., голів, програє | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024