Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 16:00

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 19 » Українська Прем'єр ліга. 6 тур. "Таврія" в меншості вираває одне очко. 18.08.2012 р. ВІДЕО.
10:25
Українська Прем'єр ліга. 6 тур. "Таврія" в меншості вираває одне очко. 18.08.2012 р. ВІДЕО.


   
Металург Д. 1-1 Таврія






Донеччани були близькі до того, щоб повторити переможний сценарій «Ворскли». Тільки «Металург» забив ще швидше, скориставшись пасом суперника. Тепер Юрій Путраш вивів на побачення із власним голкіпером Джуніора Мораєса, який у зіткненні з Сергієм Погорілим заробив для своєї команди пенальті, а для голкіпера − вилучення. З «позначки» сам постраждалий був переконливим, хоча тиждень він не реалізував 11-метровий у ворота «Іллічівця». До перерви не було помітно чисельної більшості господарів. Навпаки, Максим Калініченко та Рубен Гомес всерйоз турбували Олександра Бандуру.
Корективи Володимира Пятенка дозволили донеччанам затиснути гостей у їхньому штрафному майданчику. У ці хвилини не сумували ані глядачі, ані захисники з воротарем гостей. Втім, жоден з епізодів, які були у Миколи Морозюка, Мораєса, Геворга Казаряна та Даніло, не було втілено у життя. За це «Металург» був покараний незадовго до фінального свистка. Тепер вже Анатолій Абдула призначив пенальті у бік воріт господарів. Це Бандура зачепив ноги Максима Фещука. А рахунок без сумнів реалізував Сергій Назаренко. Сімферопольці зуміли витиснути більше у меншості проти «Металурга», аніж у помітній більшості два тижні тому у Львові.

1-0 Мораєс (9 хв. - пенальті)
1-1 Назаренко (89 хв. - пенальті)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 481 | Додав: Yura | Теги: тур, вираває, в меншості, відео, очко, Прем'єр ліга, 18.08.2012 р., Таврія, Українська, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024