Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 13:10

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 27 » Українська Прем'єр ліга. 7 тур. Перша перемога Максимова в новій команді. 26.08.2012 р. ВІДЕО.
08:58
Українська Прем'єр ліга. 7 тур. Перша перемога Максимова в новій команді. 26.08.2012 р. ВІДЕО.


   
Металург З. 1-2 Металург Д.






Матч одноклубників для гостей був примітним дебютом Юрія Максимова на посаді головного тренера. Особливих змін до складу він не вніс. Хіба що випустив одночасно двох номінальних нападників та одразу 6-х українців, що для цієї команди нечасте явище. Господарі вийшли з Івансом Лукьяновсом з перших хвилин − для латвійця це був дебют. І перші хвилини поєдинку стали багатими на події. Євген Пісоцький ледь не забив найшвидший гол Чемпіонату, але Олександр Бандура зіграв майстерно. А от на протилежній половині поля втрата м’яча запоріжцями коштувала їм голу: Джуніор Мораєс зробив перехоплення і вивів на ударну позицію Геворга Казаряна − 0:1.
Жвавого продовження не сталось. Швидкості стали майже мінімальними. Донеччани не відмовились від атак, але розігрували комбінації повільно, без ризику для своїх воріт. Щодо підопічних Сергія Ковальця, то вони не зуміли продемонструвати тих якостей, завдяки яким збираються зламати неприємний хід зустрічі. За допомогою замін у перерві це спробував зробити наставник запоріжців, однак після перерви доволі швидко донеччани відзначились вдруге. Хрестоматійна комбінація, на завершальній стадії якої Соарес зряче вивів на удар з лінії воротарського майданчика Мораєса − 0:2. Потім Соарес та Мораєс втратили шанс довести рахунок до великого, за що були покарані нервовими останніми хвилинами. Тарас Лазарович повернувся до Запоріжжя, вперше вийшов на заміну і одразу забив, скоротивши рахунок до мінімуму. Але це була остання зміна цифр на табло.

0-1 Казарян (7 хв.)
0-2 Мораєс (60 хв.)
1-2 Лазарович (76 хв.)

Огляд матчу



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 486 | Додав: Yura | Теги: З., тур, Огляд, відео, Прем'єр ліга, 26.08.2012 р., Українська, металург, Д., голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024