Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 06:24

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 27 » Українська Прем'єр ліга. 7 тур. "Металіст" переграв криворіжців. 26.08.2012 р. ВІДЕО.
09:42
Українська Прем'єр ліга. 7 тур. "Металіст" переграв криворіжців. 26.08.2012 р. ВІДЕО.


  
Металіст 3-1 Кривбас





Суперники продемонстрували результативний як для себе футбол. Особливо незвично було бачити стільки голів у воротах «Кривбаса»: ця команда у Харкові пропустила більше, ніж за попередні 6 турів. Навіть у програних раніше матчах криворіжці тримались майже до останнього. Однак зараз «Металіст» повів у рахунку не напружуючись. Один з проривів Володимира Лисенка до штрафного майданчика завершився зіткненням з Кирилом Петровим і падінням нападника. Віталій Годулян розцінив це як необхідність призначити пенальті. Його вміло використав Хавьєр, а решта першого тайму проходила за переваги господарів, однак без суттєвих загроз будь-яким воротам.
Набагато веселіше пішли справи у глядачів, коли харків’яни дослухались до настанов Мирона Маркевича і початок другого тайму провели просто відмінно. Хавьєр розрізним пасом знайшов на ударній позиції Марлоса − 2:0. І майже одразу фланговий прорив Лисенка підтримав Едмар, який випередив Петрова на частку секунди. І надалі господарі демонстрували розкутий футбол, та на останню чверть години все ж заспокоїлися. Лише у цей період знайшлась робота для Олександра Горяінова. Він виручав свою команду після ударів Дмитра Льопи та Іржі Єслінека. А от після кутового і голкіпер не завадив Джабі Канкаві одним дотиком «розмочити» рахунок. Попри пропущений гол, «Металіст» у повній бойовій готовності продовжує готуватись до матчу-відповіді проти бухарестського «Динамо».

1-0 Хавьєр (14 хв. - пенальті)
2-0 Марлос (50 хв.)
3-0 Едмар (53 хв.)
3-1 Канкава (81 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 452 | Додав: Yura | Теги: тур, Огляд, відео, переграв, Прем'єр ліга, 26.08.2012 р., Металіст, Українська, матчу, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024