Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 21:29

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Вересень » 3 » Українська Прем'єр ліга. 8 тур. "Арсенал" розгромив аутсайдера. 02.09.2012 р. ВІДЕО.
11:58
Українська Прем'єр ліга. 8 тур. "Арсенал" розгромив аутсайдера. 02.09.2012 р. ВІДЕО.


   
Арсенал 3-0 Металург З.





Перед виїздом «Металурга» на поєдинок з «Арсеналом» у відставку був відправлений Сергій Ковалець зі своїм штабом, а підготовка команди доручена ветерану тренерського цеху Анатолію Заяєву, який у Запоріжжі посідає пост спортивного директора. Саме гості мали першу можливість для взяття воріт, однак Тарас Лазарович у ближньому бою поступився Євгену Боровику. На правах господарів та фаворитів кияни все ж більше часу проводили в атаці. І один зі швидких розіграшів був доведений до результативного удару. Олександр Ковпак одним дотиком випередив двох захисників суперника, вчасно відгукнувшись на сильний простріл Леандро від лицьової лінії.
Запоріжці вийшли після перерви будь що змінити невеселі цифри на табло, однак співвідношення сил було явно не на їхню користь. У «Металурга» виявляли особливу активність Іванс Лукьяновс, б’ючи з різних відстаней. Ледь не забив у першому ж матчі за нову команду Андрій Воронков. Але «Арсенал» не зважав на окремі проблеми у захисті і все компенсував атакою. Максим Шацьких як справжній капітан не пошкодував м'яч для Домініка Адійя, а потім ще довів рахунок до великого, не змарнувавши зусилля Адійя та Володимира Гоменюка. «Каноніри» після цієї перемоги наздогнали по очках «Металіст», але мають більш сприятливий календар до завершення першого кола у порівнянні з харків’янами.

1-0 Ковпак (24 хв.)
2-0 Адійя (64 хв.)
3-0 Шацьких (85 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 551 | Додав: Yura | Теги: 02.09.2012, тур, аутсайдер, Огляд, відео, розгромив, Прем'єр ліга, арсенал, гол, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024