Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 18:31

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Березень » 31 » Прем'єр ліга України. 25 тур. П'ятниця, 30.03.2012 р. "Волинь" несподівано громить "Металург" в гостях. ВІДЕО.
09:28
Прем'єр ліга України. 25 тур. П'ятниця, 30.03.2012 р. "Волинь" несподівано громить "Металург" в гостях. ВІДЕО.


   
Металург 0-3 Волинь


Команди підтримали традицію, започатковану минулого сезону, виграючи один у одного винятково у гостях. Перед поєдинком важко було повірити у те, що перерветься 9-матчева безпрограшна серія донеччан у власних стінах, але лучани дали зрозуміти, що грати другим номером не збираються. За «Металург» відпрацьовували лише два футболісти − це капітан команди Велізар Дімітров, який завершував ледь не всі атаки партнерів, а також Віталій Іванко. Молодому форварду було що доводити, адже Володимир Пятенко нечасто ставить його в основний склад. У «Волині» нарешті почав показувати минулорічну гру Майкон, але головним героєм зустрічі варто визнати Душана Савича.
Сербський легіонер лише вдруге одягнув футболку українського клубу, і знову його поява на полі стала переможною. Спочатку він заробив пенальті, коли Маріо Сержіо порушив правила (Майкон з «позначки» був влучним). За кілька хвилин дебютант вже самостійно наважився на удар з 17-ти метрів, перебуваючи в оточенні 4-х захисників, і Олександр Бандура був безсилий щось вдіяти. Зламу у грі не сталось і після перерви. А «Волинь» не загубила можливості довести рахунок до «великого». Майкон завдяки індивідуальній майстерності, але без належної опіки, забив свій 13-й гол сезону, вийшовши за цим показником на перше місце у сезоні, і підбив підсумки поєдинку. Тепер «Волинь» може зітхнути з полегшенням, відірвавшись на 8 очок від «зони вильоту». «Металург» ускладнив життя у боротьбі за єврокубкові місця.

0-1 Майкон (36 хв. - пенальті)
0-2 Савич (39 хв.)
0-3 Майкон (84 хв.)

Огляд матчу



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 514 | Додав: Yura | Теги: Волинь громить, 25 тур, 30.03.2012 р., 0-3, відео, П'ятниця, огляд матчу, металург, Прем'єр ліга України, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024