Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 06:55

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Серпень » 4 » 3 раунд Ліги Європи. Матч відповідь. Ворскла впевнено проходить далі.
21:52
3 раунд Ліги Європи. Матч відповідь. Ворскла впевнено проходить далі.
  
                                                                        Сліго Роверс 0-2 Ворскла 

Голи Сергія Закарлюки та Павла Ребенка протягом двох хвилин зняли усі питання щодо переможця.
Полтавська "Ворскла" вийшла до стикового раунду Ліги Європи УЄФА, здолавши на виїзді лідера поточної першості Ірландії "Слайго Роверс".
Підопічні Миколи Павлова надзвичайно активно розпочали на полі суперника, який тижнем раніше встояв у Полтаві (0:0), і це доволі швидко далося взнаки. Вже на 16-й хвилині Сергій Закарлюка за допомоги Василя Сачка ледве помітним дотиком розпечатав ворота господарів,


а в наступній атаці Павло Ребенок вдруге примусив капітулювати Брендана Кларка, замкнувши фланговий прорив Івана Кривошеєнка.



Після цього "Ворскла", що наразі посідає другий рядок у таблиці української Прем'єр-ліги, дещо збавила оберти та почала діяти від оборони. Саме це й зумовило подальшу територіальну перевагу "Слайго", який, утім нічого особливого гостям так і не запропонував.
Традиційної жорсткості та наполегливості ірландців виявилося замало для того, аби здивувати зелено-білих. Гра хоч і була насичена боротьбою на грані фолу, до такого перебігу подій "Ворскла" виявилася готовою. Адже, втративши на передматчевому тренуванні Ахмеда Янузі, котрий зламав носа у сутичці з партнером, у четвер полтавчани намагалися уникнути нових травм. "Дуже добре, що нам вдалося і це", - після гри підкреслив Павлов.
А ще наставник українців відзначив своїх ветеранів Закарлюку та Сачка, які вели за собою команду. До речі, Василь на 67-й хвилині мав забивати третій гол у ворота "Роверс", проте після флангового прострілу Армена Даллку він влучив у поперечину. А наприкінці гри господарів простили Йован Маркоськи (тричі) та той же Даллку.


Переглядів: 717 | Додав: Yura | Теги: Ліга Європи, 04.08.2011 р., Сліго Роверс, Матч відповідь, 3 раунд, Слиго Роверс, Відео голів, Ворскла | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024