Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 04:50

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Липень » 21 » Ліга Європи. 21.07.2011 р. Ворскла північноірландців пройшла - чекаємо ірландців.
21:23
Ліга Європи. 21.07.2011 р. Ворскла північноірландців пройшла - чекаємо ірландців.

Ворскла 3-0 Гленторан


Полтавчани без надзусиль розбили "Гленторан" й у наступному раунді зустрінуться з ірландським "Слайго".
Долю повторної зустрічі полтавчани вирішили протягом трьох хвилин у другій половині першого тайму, коли відзначилися Ахмед Янузі та Олексій Курилов. Після перерви албанський форвард оформив дубль і перемогу "Ворскли" з загальним рахунком 5:0.
Початок матчу залишився за підопічними Миколи Павлова, котрі, маючи гандикап у два виїзні м'ячі, міцно захопили ініціативу, не дозволяючи напівпрофесіоналам із Північної Ірландії навіть наближатися до власних володінь. Проте, дії полтавчан виглядали дещо передбачуваними й гостям без труднощів удавалося стримувати українців.
Провівши стартовий відрізок у своєрідній розвідці, господарі почали діяти гостріше. На 13-й хвилині Роман Безус правим флангом увірвався в карний майданчик британців, але на його небезпечний простріл ніхто з партнерів не відгукнувся. За хвилину двічі близьким до успіху був Ахмед Янузі, однак після скидки головою Йована Маркоськи та подачі з лівого флангу Павла Ребенка він двічі не влучив у площину воріт.
Господарі ще додали обертів й із середини тайму моменти біля володінь Елліота Морріса стали виникати один за одним. Розпочав штурм захисник Андрій Оберемко, який із-за меж карного майданчика пробив поруч із дальньою стійкою, а згодом його прикладу послідкував Янузі, "постріл" якого, як і добивання Івана Кривошеєнка, відбив голкіпер "Гленторана".
А по завершенні півгодини гри оборона північноірландців двічі виявилася безсилою зупинити наступ полтавських футболістів. На 33-й хвилині Янузі виявився спритнішим за всіх і з декількох метрів переграв Морісса,

а за три оберти секундної стрілки Олексій Курилов головою відправив м'яч у сітку після удару в стійку невгамовного Янузі, котрий замикав подачу з кутового.

Повторивши ще до перерви результат у Белфасті, команда Павлова після відпочинку грала вже в своє задоволення, намагаючись до вірного розігрувати комбінації. На початку тайму знову вибухнув Янузі, котрий ледь не довів справу до розгрому. Однак надалі гра заспокоїлася, хоча боротьба й точилася переважно на половині поля гостей.
Не став форсувати події й тренерський штаб полтавчан, який вирішив дати відпочити своїм лідерам і перевірити в справі найближчий резерв. Такий хід виправдав себе, адже напруга біля воріт "Гленторана" загострилася й на 72-й хвилині північноірландці вимушені були остаточно скласти зброю. Албанський захисник "Ворскли" Арменд Даллку виконав передачу на свого співвітчизника Янузі, який без перешкод ударом головою оформив дубль у цій зустрічі й забив третій гол у двох матчах.

У третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи УЄФА "Ворскла" зіграє з ірландським "Слайго". Полтавчани перший поєдинок проведуть 28 липня в рідних стінах, а повторна зустріч відбудеться 4 серпня.

Переглядів: 750 | Додав: Yura | Теги: Ліга Європи, Ворскла, 21.07.2011 р., Гленторан, 3-0 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024