Привіт   Гость Понеділок, 29.04.2024, 05:35

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Грудень » 16 » Ліга Європи. Група В. Ворскла з двома набраними очками завершує єврокубки. ВІДЕО
13:03
Ліга Європи. Група В. Ворскла з двома набраними очками завершує єврокубки. ВІДЕО
      
Ганновер 3-1 Ворскла

У завершальному матчі поточного року полтавська "Ворскла" нав'язала боротьбу німецькому "Ганноверу", але не змогла здобути бодай очко. Друга команда квартету В перемогла її аутсайдера з рахунком 3:1.
Стараннями підопічних Миколи Павлова, які на своєму полі зіграли внічию з "Копенгагеном" у п'ятому турі, позбавивши данців шансів на вихід до 1/16 фіналу, порядок розташування команд у групі вже тоді набув свого остаточного вигляду. Утім наставник полтавців, як і його опонент Мірко Сломка підкреслювали, що поставляться до звітного поєдинку не як до тренування підвищеної відповідальності. "Ворскла" жадала завершити першу частину надзвичайно насиченого сезону на мажорній ноті, а німецькій команді був потрібен ковток упевненості після шестиматчевої серії без перемог у національній першості.
Серйозність своїх намірів господарі продемонстрували вже на стартовій хвилині, коли з лінії карного майданчика небезпечно пробивав Дідьє Конан Я, однак Сергій Долганський зіграв надійно. "Біло-зелені" спромоглися завдати удару у відповідь лише у середині першого тайму, однак після спроби Івана Кривошеєнка м'яч просвистів набагато вище поперечини.
Німці діяли наполегливіше, і навіть не вмикаючи надвисоких швидкостей, відкрили рахунок на 25-й хвилині, використавши помилку українського захисту. Євген Селін віддав необачний пас на своїй половині поля, організувавши тим самим контрвипад "Ганновера". Сержіу Пінту, не зволікаючи, переадресував м'яч Константіну Раушу, а той метрів з 18-ти більярдним ударом вразив нижній кут воріт гостей.
Незабаром представник бундесліги подвоїв свою перевагу. Неквапливі дії полтавців у центрі поля дозволили Ларсу Штіндтлю вдало зіграти на перехопленні й віддати своєчасну передачу на Конана Я. Невідомо, чи досяг би мети постріл івуарійця, але в епізод втрутився Володимир Чеснаков, рикошетом від спини якого м'яч і пірнув у сітку повз дезорієнтованого Долганського.
Попри такий несприятливий хід подій "Ворскла" не знітилася й не стала тулитися до власного карного майданчика. Навпаки, вона пішла вперед. Особливо активними були півзахисники Павло Ребенок і Роман Безус. Саме після прострілу останнього Маріо Еггіманн був змушений сфолити на Ахмеді Янузі, надавши арбітру всі підстави для призначення пенальті. Безус, взявшись виконувати вирок, партнерів не підвів.
Інтригу, що тільки почала відроджуватися, на початку другого тайму ледве не поховав той таки Рауш. Цього разу вже Янузі не за правилами атакував Емануеля Погатеця, і кіпріотський рефері вдруге вказав на 11-метрову позначку. До розчарування переповненого стадіону в двобої 21-річного півзахисника та 37-річного голкіпера переміг досвід: від рук Долганського м'яч пішов на кутовий.
Після цього нагоди забити мали як одні, так й інші. У складі "Ворскли" найближчим до успіху був Артем Громов, але після гарного пасу Безуса він не влучив у ворота зі зручної позиції. А ось "Ганновер" один зі своїх шансів реалізував: невгамовний Конан Я прорвався правим флангом, віддав у центр на Артура Собеха, а поляк все зробив як слід.
У підсумку - 3:1. Тепер німці в гарному настрої готуватимуться до календарного поєдинку проти "Кайзерслаутерна", а команда Павлова з чистою совістю, після найкращого в клубній історії євросезону, піде в довгоочікувану відпустку.

1-0 Рауш (25 хв.)
2-0 Конан (33 хв.) 
2-1 Безус (45+1 хв. - пенальті) 
3-1 Собех (78 хв.) 

Огляд матчу


Переглядів: 599 | Додав: Yura | Теги: 6 Тур, Ліга Європи, Група В, Ганновер, огляд матчу, 3-1, Відео голів, Ворскла | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024