Привіт   Гость Неділя, 28.04.2024, 00:17

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Листопад » 4 » Ліга Європи. Груповий турнір. З трьох українських команд очки набрав тільки Металіст. 03.11.2011 р.
13:12
Ліга Європи. Груповий турнір. З трьох українських команд очки набрав тільки Металіст. 03.11.2011 р.



З трьох учасників Ліги Європи УЄФА від України лише «Металіст» здобув чергову перемогу. «Ворскла» та «Динамо» вболівальників не порадували.



     
Бешикташ 1-0 Динамо

Турецький клуб взяв реванш за поразку двотижневої давнини від «Динамо» у Києві. Долю зустрічі вирішив єдиний гол у другому таймі, коли на навіс з кутового відгукнувся Егемен Коркмаз. Він вище за всіх вистрибнув і з близької відстані не залишив шансів на порятунок воріт Олександру Шовковському. Зазначимо, що гра йшла на рівних, без явних загроз з боку обох команд. У час, що залишався киянам щось змінити, найбільш видовищними вийшли компенсовані хвилини. Саме тоді масований штурм незрозумілим чином не приніс дивідендів гостям. До голу у відповідь був близьким навіть Шовковський, який прийшов на розіграш кутового до чужого штрафного майданчика. Але «Бешикташ» встояв.
Тепер «Динамо» потрапило у скрутне турнірне становище. Реальну боротьбу за одне з двох перших місць у квартеті може обіцяти лише перемога у гостях над лідером групи «Сток Сіті». Якщо ж в Англії у наступному турі господарі не програють, підопічні Юрія Сьоміна будуть залежними від результатів матчів без їхньої участі.

1-0 Коркмаз (67 хв.)

Огляд матчу





      
Ворскла 1-3 Стандарт

Логіка, яка дозволяла розраховувати на домашню перемогу полтавчан після нічиєї у Бельгії, не спрацювала. Не допоміг навіть швидкий гол «Ворскли». На допомогу господарям прийшла відмінна подача з кутового від Івана Кривошеєнка та майстер походів на «стандарти» у чужий штрафний майданчик захисника Олексія Курілова. Втім, лідерство українців тривало трохи більше 10-ти хвилин: Луіс Мануель Сейхас індивідуальними зусиллями залишив ні з чим захист господарів та пробив Сергія Долганського. Але фатальна помилка для наших співвітчизників відбулась наприкінці компенсованого часу першого тайму. Арменд Даллку не лише порушив правила біля бокової лінії, за що отримав жовту картку. Потім після подачі зі штрафного Олег Краснопьоров не зумів вибити м’яч, а навпаки майже виклав його під удар Кану − 1:2.
Полтавчани, які добре виглядали до перерви, на другий тайм вийшли незібраними, і їхні претензії переламати хід поєдинку були майже непомітними. Останні питання щодо переможця зникли, коли Мохамед Тчите головою завершив одну зі швидких контратак «Стандарда». Власне кажучи, турнірні перспективи для «Ворскли» обмежуються тепер «втішною» можливістю поборотись з «Копенгагеном» за 3-є місце у групі. Для цього потрібно обігрувати клуб з Данії в останній день листопада.

 1-0 Курілов (5 хв.)
  1-1 Сейхас (17 хв.)
   1-2 Кану (45+4 хв.)
1-3 Тчите (74 хв.)

Огляд матчу






     
Металіст 3-1 Мальме

Після трьох інших українських учасників єврокубків «Металіст» гідно постояв за честь держави. Щоправда, перший тайм харків’яни провели надзвичайно пасивно. Більше ініціативи йшло від шведів. Однак чисельні стандартні положення, спроби з гри та різноманітні намагання гостей у кращому для них випадку розбивались через впевнену гру Владіміра Дішленковича. А «Металіст» грав на контратаках і створив 2 стовідсоткові нагоди, коли Олег Шелаєв не влучив по м’ячу у порожні ворота, знаходячись у метрі від них. Марко Девіч самостійно організував собі вихід сам на сам, але пробив у Йохана Даліна.
Другий тайм дуже швидко дав зрозуміти, хто з команд зараз кращий. Два голи Тайсона були зовсім різними. Відкрив рахунок він після слаломного проходу, а подвоїв його бразилець навісом зі штрафного, коли ніхто з гравців не зумів підкоректувати політ м’яча. Дуже нагадав останній харківський сценарій проти «Ворскли» нападник гостей Матіас Ранегі, коли підступним ударом здалеку влучив у нижній кут воріт − 2:1. Ситуація 5-денної давнини ледь не повторилась, але на 89-й хвилині «Мальме» не використало штрафний удар з 20-ти метрів. Натомість Тайсон додав до гольового «дубля» ще одну результативну передачу на ще одного любителя забивати голи у ворота шведського колективу − Фініньо. Він майстерно замикав передачу від співвітчизника − 3:1.

 1-0 Тайсон (46 хв.)
 2-0 Тансон (56 хв.)
2-1 Ранегі (66 хв.)
  3-1 Фініньо (90 хв.)

Огляд матчу




Переглядів: 644 | Додав: Yura | Теги: Ліга Європи, динамо, Мальме, Відео голів, Металіст, стандарт, Ворскла, 03.11.2011 р., груповий турнір, бешикташ | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024