Привіт   Гость Четвер, 02.05.2024, 07:59

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Грудень » 1 » Ліга Європи. Груповий турнір. 5 тур. "Ворскла" позбавила датський "Копенгаген" шансів на продовдження боротьби у плей-офф. 30.11.2011 р.
10:27
Ліга Європи. Груповий турнір. 5 тур. "Ворскла" позбавила датський "Копенгаген" шансів на продовдження боротьби у плей-офф. 30.11.2011 р.
    
Ворскла 1-1 Копенгаген

У групі, де безцінного досвіду продовжує набиратись «Ворскла», останній тур взагалі не може змінити місце жодного з учасників квартету. Останній шанс зачепитись за 3-ю позицію, яка також, окрім престижу, нічого не дає був змарнований у доволі яскравому матч вдома проти «Кропенгагена». Господарі набагато більше створили гольових нагод, але повели у рахунку за допомоги гравця суперника. Після кутового Івана Кривошеєнка у власні ворота зрізав м’яч Дам Ндойє. Проте сенегалець виправив свою провину за 6 хвилин, коли партнери вивели його по центру на ворота Сергія Величка, і рахунок став рівним − 1:1.
Другий тайм полтавчани продовжували домінувати. Особливо багато шансів засмутити вдруге голкіпера данців стало з виходом на поле Андрія Оберемка, який почав вести «обстріл» чужих воріт з різних дистанцій. Також втратили шанси стати героями зустрічі Павло Ребенок, Ахмед Янузі та Кривошеєнко. Вже друга нічия з сильними суперниками принесла відносне задоволення глядачам, Миколі Павлову та самим гравцям. Покращити здобуток та посперечатись за першу перемогу «Ворскла» зможе за 2 тижні у Німеччині проти також немотивованого «Ганновера».

                1-0 Ндойє (31 хв. - автогол)
1-1 Ндойє (37 хв.)

Огляд матчу


Переглядів: 456 | Додав: Yura | Теги: група B, Ліга Європи, 5 тур, 30.11.2011 р., Копенгаген, огляд матчу, Відео голів, Ворскла, груповий турнір | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024