Привіт   Гость Неділя, 28.04.2024, 05:00

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Листопад » 2 » Ліга чемпіонів. Група G. Шахтар немав шансів. АПОЕЛ залишається лідером групи. 01.11.2011 р.
09:42
Ліга чемпіонів. Група G. Шахтар немав шансів. АПОЕЛ залишається лідером групи. 01.11.2011 р.
     
Зеніт 1-0 Шахтар

Єдиний влучний удар Ніколя Ломбартса не відображає переваги господарів, які повністю переграли гірників.
У четвертому турі основної сітки Ліги чемпіонів УЄФА донецький "Шахтар" гостював у Санкт-Петербурзі, не втримавши тиску російського "Зеніту". І хоча господарі перемогли за рахунок єдиного гола, виграли вони заслужено, не надавши жодного шансу гірникам.
Після не дуже вдалого старту на груповому етапі "Шахтар" не мав права програвати на полі "Зеніту", а тому не став відмовлятися від швидкостей, запропонованих господарями "Петровського". Однак чемпіон Росії захищався доволі агресивно та, чесно кажучи, не дуже довго. Перечекавши на початку гри поки згасне емоційний запал суперника, команда Лучано Спаллетті сама пішла у наступ.
Утім, протягом півгодини ігрового часу нічого особливого біля воріт Олександра Рибки зенітівцям створити не вдавалося. Лише на 30-й хвилині їхня масована атака по-справжньому полоскотала нерви голкіпера збірної України. Треба віддати належне Рибці, який двічі поспіль відводив небезпеку.
Наприкінці першого тайму Олександр узагалі став головною фігурою на полі у складі "Шахтаря". Ще декілька разів вихованець київського "Динамо" рятував гірників від неприємностей. Зокрема, на 37-й хвилині він завадив Данні, що увірвався до штрафного праворуч, вразити ціль - португалець пробив у стійку.
А ще за три оберти секундної стрілки Рибка здійснив черговий сейв. Після подачі з лівого флангу у виконанні активного Данні головою завдавав удару Олександр Бухаров, проте кіпер був на місці. Невдовзі він якимось дивом зміг парирувати м'яч на кутовий після виходу Костянтина Зирянова.
Та настирливість "Зеніту" була винагороджена за кілька секунд до перерви. Кутовий у виконанні Зирянова в район ближньої стійки замкнув, скориставшись позиційною помилкою Даріо Срни, Ніколя Ломбартс. Ударом головою бельгійський захисник розпечатав ворота "Шахтаря" - 1:0.
Другий тайм активніше начебто розпочав чемпіон України, та єдину нагоду забити він отримав лише на 60-й хвилині, коли Вілліан наважився потурбувати В'ячеслава Малафєєва з дальньої дистанції. Росіянин цю загрозу холоднокровно відвів. Як не дивно, але на щось більш суттєве українці цього вечора не напрацювали.
У свою чергу "Зеніт" дозволяв собі діяти то в наступі, то від оборони, і ці його спроби виглядали куди змістовніше та гостріше - настільки великою була ігрова перевага господарів. І навіть промахи Бухарова з чудової позиції не здавалися у вівторок завеликими втратами для його команди. Адже вона повністю диктувала умови супернику і заслужено перемогла.

1-0 Ломбартс (45+1 хв.)

Огляд матчу





       
АПОЕЛ 2-1 Порто

Голи Аїлтона з пенальті та Густаво Мандуки на останній хвилині дозволили АПОЕЛу здолати "Порту" й очолити групу G Ліги чемпіонів УЄФА.
Матч розпочався в пилу боротьби, яку італійський арбітр зустрічі Енріко Роккі вимушений був відразу охолодити, пред'явивши жовту картку Сільвестру Варелі вже на третій хвилині. Виховні мирі подіяли й команди зосередилися на завоюванні центрального плацдарму, звідки намагалися розвивати свої атаки.
Утім, жодному з опонентів у першу чверть години встановити контроль над м'ячем не вдалося, внаслідок чого глядачі стали свідками частих помилок за повної відсутності гольових моментів. Перший епізод із натяком на небезпеку трапився лише на 19-й хвилині, коли Халк із двома захисниками на плечах продерся в карний майданчик і пробив із гострого кута - Урко Пардо обрав правильну позицію й не схибив.
Відповідь господарів виявилася куди гострішою. Швидку атаку лівим флангом розвинув бразильський півзахисник Густаво Мандука, зробив націлену передачу на свого співвітчизника Аїлтона, який головою пробив у ближню стійку. На жаль для шанувальників команд цей спалах активності став лише епізодом і надалі гра продовжилася в тому ж руслі, в якому й почалася.
Однак до перерви цифри на табло все ж таки зазнали змін. На 42-й хвилині Ельякім Мангаля в боротьбі з Аїлтоном порушив правила й сам постраждалий реалізував пенальті, розвівши Елтона та м'яч по різних кутах.
Після відпочинку "Порту" в надії відігратися збільшив швидкості й великими силами пішов в атаку. Проте, кіпріоти виявилися готовими до такого розвитку подій і, грамотно побудувавши редути, спокійно гасили наступальні хвилі португальців. Усе, на що вистачало гостей, так це на дальні "постріли", котрі, щоправда, справжньої небезпеки в собі не несли.
Наставник "драконів" Вітор Перейра спробував вплинути на ситуацію за рахунок замін, однак і цей крок успіху його команді не приніс. Більш того, АПОЕЛ, утримавши натиск і виснаживши суперника, почав грати на контратаках, які виглядали набагато загрозливішими, ніж масований наступ піренейців.
Так продовжувалося майже до самого фінального свистка, коли за хвилину до завершення основного часу оборона кіпріотів дала збій і напрацювала на 11-метровий у власні ворота. Халк із позначки практично скопіював удар Аїлтона й зрівняв рахунок.
Однак останнє слово залишилося за господарями, котрі в наступній атаці повернули собі перевагу. Підопічні Івана Йовановича буквально розірвали захист португальців і Густаво Мандуці не склало труднощів замкнути передачу з правого флангу від свого капітана Костаса Хараламбідеса.
Перемога дозволила АПОЕЛУ з вісьмома очками очолити групу G. В активі "Порту" залишилося чотири пункти й він на два бали випереджає донецький "Шахтар", але на три відстає від "Зеніту".

              1-0 Аїлтон (42 хв. - пенальті)
          1-1 Халк (89 хв. - пенальті)
2-1 Мандука (90 хв.)

Огляд матчу


Група G

1
 АПОЕЛ
  8
2
 Зеніт
  7
3
 Порто
  4
4
 Шахтар
  2


Переглядів: 962 | Додав: Yura | Теги: Ліга чемпіонів, Група G, Шахтар, Зеніт, порто, 01.11.2011 р., апоел | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024