Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 09:18

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Березень » 26 » Прем'єр ліга України. 24 тур. Неділя, 25.03.2012 р. "Динамо" мінімально виграє і повертається на перше місце. ВІДЕО.
16:07
Прем'єр ліга України. 24 тур. Неділя, 25.03.2012 р. "Динамо" мінімально виграє і повертається на перше місце. ВІДЕО.



    
Іллічівець 0-1 Динамо

Досвідчений голкіпер впорався з ударами Дениса Кожанова, Віталія Віценця. Ще кілька нагод були зіпсовані через неточність Руслана Фоміна та Давіда Таргамадзе. Більша кількість часу, проведеного на чужій половині поля, та зароблені стандартні положення не дозволили маріупольцям вийти вперед. А от майстерний навіс з лівого флангу від Огнєна Вукоєвіча примусив не влучити по м’ячу у простій ситуації Рустама Худжамова − і Браун Ідейе вразив порожні ворота − 0:1.
Друга половина зустрічі поступалась першій у видовищності. Кияни вже більш організовано діяли на своїй половині поля, а основні моменти для зміни рахунку мали футболісти з лави запасних − Денис Гармаш та Ігор Тищенко. Також близький до взяття воріт був Олександр Алієв, однак тепер Худжамов стояв намертво. Хід останніх хвилин зустрічі довів закономірність рахунку на табло. «Динамо» знову виграло, 8-й поєдинок поспіль не пропустило і повернуло собі 3-очкову перевагу над другою на сьогодні командою Епіцентр Чемпіонату України − «Шахтарем».

0-1 Ідейе (38 хв.)

Огляд матчу


 



   
Чорноморець 2-1 Ворскла

Одесити зуміли подолати комплекс незручного суперника, який останніми роками сформувався у них по відношенню до «Ворскли». Відкрили рахунок господарі досить швидко, і тут не обійшлось без помилки молодого Олексія Казакова. Воротар полтавчан належним чином не зреагував на дальній «постріл» Леонардо і лише підправив м’яч у власні ворота. Гості великими силами пішли вперед, і Роман Безус з Олексієм Чичиковим неодноразово були близькі до голу у відповідь. Те, чого не вдалось у першому таймі, доволі легко вийшло у «Ворскли» невдовзі по перерві. Швидку атаку за участю Арменда Даллку та Йована Маркоскі своєчасним підключенням до атаки партнерів завершив Євген Селін. На жаль, потім цей захисник отримав травму та достроково залишив поле.
Нічийним рахунком не збиралась задовольнятись жодна зі сторін. Коли суперники обмінялись кількома разючими атаками без належного завершення, стало зрозуміло, що будь-хто може стати переможцем, і станеться це за допомогою Фортуни. Вона посміхнулась одеситам. Після майстерного удару Лучіана Бурдужана м’яч влучив у поперечину, відскочив на лінію воріт, куди першим встиг «свіжий» Еліс Бакай − 2:1. Ще одна хвиля атак «Ворскли» цифри на табло не змінила. Тепер «Чорноморець» відстає від переможених на одне очко, але місця суперників після нинішнього туру не змінились.

1-0 Леонардо (8 хв.)
1-1 Селін (50 хв.)
2-1 Бакай (76 хв.)

Огляд матчу


 


   
Кривбас 0-3 Таврія

Остаточно розладилась осіння гра у «Кривбаса». Команда Юрія Максимова зазнала 5-ї поспіль поразки. Причому головними чинниками невдачі стали зайві емоції та погана дисципліна господарів. Криворіжці більше атакували до перерви, але жодного разу не влучили у рамку воріт Даміра Кахрімана. Разом з цим «Таврія» не розкидалась створеними моментами, завершивши всі три продумані переходи на чужу половину поля так, як і хотіли. Якщо двічі Денис Бойко рятував партнерів, то Максиму Фещуку після швидких дій Сергія Назаренка та Фанендо Аді ніхто не завадив забити ударом з 8-ми метрів.
Лише у другій 45-хвилинці господарі поля стали діяти відповідно до вимог головного тренера − агресивно, наполегливо та небезпечно. Втім, грубощів та інших дисциплінарних порушень вони не позбулись. Тому велика кількість жовтих карток трансформувалась у вилучення Учі Лобжанідзе, причому друге попередження він одержав за відверту симуляцію. У меншості «Кривбас» не змінив намірів уникнути поразки, а найближчим до цього був Олександр Іващенко, який кількома хвилинами раніше вийшов на заміну. Нападник головою направив м’яч у поперечину, але мети не досяг. «Таврія» відповідала не часто, але грамотно розпорядилась моментом закріпити успіх: Марін Любічіч здалеку сильно влучив у кут воріт господарів. У подібному стилі, але ще красивіше Максим Калініченко вразив «дев’ятку» і довів рахунок до «великого» - 0:3. Кримчани зуміли повернути собі 5-у позицію.

0-1 Фещук (19 хв.)
0-2 Любічіч (86 хв.)
0-3 Калініченко (88 хв.)

Огляд матчу




   
Карпати 1-1 Олександрія

Коли дві команди, що зустрічаються між собою, мають однакову кількість очок, це завжди матчі підвищеної відповідальності. Коли ж вони вирішують життєво важливі питання прописки у Прем’єр-лізі, значимість результату зростає у рази. Можливо, саме тому суперники львівської зустрічі надзвичайно обережно провели перший тайм. З-поміж результативного футболу «Карпат» та закритого «Олександрії» основним став варіант гостей. Але він лише до певного часу приносив нічийний рахунок, що міг би задовольнити Леоніда Буряка. До екватору зустрічі лише Сергій Старенький та Олександр Кас’ян були близькі до взяття воріт, але по одній нагоді за 45 хвилин − дуже мало.
Друга половина матчу проходила під диктовку львів’ян. У цьому допоміг вихід на поле Еріка. А вивів партнерів вперед Лукас, відібравши м’яч у Кирила Сидоренка та закрутивши з 22-х метрів у «дев’ятку» воріт Юрія Паньківа. Надалі «Олександрія» вже не мала чого втрачати, а суперник не зміг завадити фінальному штурму власних володінь, що розпочався за 15 хвилин до фінального свистка. Найбільш небезпечним був у ці хвилини Старенький, який був висунутий у лінію нападу. І наполегливість гостей принесла їм рятівну нічию. Олексій Довгий ефектним ударом зльоту замкнув передачу все того ж Старенького − 1:1. Рівність у показниках «Карпат» і «Олександрії» зберігається. Чого вони досягли, так це відірвались від «Оболоні» на 2 пункти.

1-0 Лукас (68 хв.)
1-1 Довгий (90 хв.)

Огляд матчу



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 537 | Додав: Yura | Теги: Карпати, Іллічівець, динамо, Олександрія, відео, 24 Тур, Неділя, 25.03.2012 р., Ворскла, Прем'єр ліга України | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024