Привіт   Гость Субота, 27.04.2024, 01:54

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Квітень » 2 » Прем'єр ліга України. 25 тур. Неділя, 01.04.2012 р. "Динамо" не підпускає "Шахтар" більш ніж на 3 очки, "Металіст" знов не виграє. ВІДЕО.
12:02
Прем'єр ліга України. 25 тур. Неділя, 01.04.2012 р. "Динамо" не підпускає "Шахтар" більш ніж на 3 очки, "Металіст" знов не виграє. ВІДЕО.



  
Динамо 3-1 Чорноморець

Кияни зуміли виграти і 10-й поспіль матч у другому колі, однак перервали «суху» серію, пропустивши гол у власні ворота вперше після 6 листопада («Металіст» - «Динамо» - 1:2). Втім, «Чорноморець» забив лише гол престижу, а доля зустрічі була вирішена доволі швидко. Дійсно, одесити опирались, як могли, однак Ігоря Суркіса підвело чуття, що його команді доведеться важко. Понервувати Олександру Шовковському довелось після двох дальніх ударів Павла Кутаса, перший з яких воротар нейтралізував, а другий прийняла на себе поперечина. Далі все стало на свої місця, і «Динамо» з трьох класних комбінацій першої 45-хвилинки довело до результативного завершення перші дві.
Рахунок відкрив Браун Ідейе ударом у дотик після ефектної комбінації «стінка» між Адміром Мехмеді та Олегом Гусєвим. Другий м’яч на рахунку Дениса Гармаша. Він вдало обрав позицію у центрі штрафного майданчика під час проходу лівим краєм Горана Попова. А от у наступній атаці Ідейе не забив з гострого кута і не віддав при цьому пас Олександру Алієву. Але останній без голу з НСК «Олімпійскитй» не йде. Знову його штрафний досяг мети, який пробивався метрів з 28-ми. А потім «Чорноморець» зробив те, що багатьом суперникам «Динамо» не вдавалось. Леонардо замкнув навіс від Сіто Рієра, скоротивши відставання своїм 5-м голом сезону.

1-0 Ідейе (27 хв.)
2-0 Гармаш(41 хв.) 
3-0 Алієв (69 хв.) 
3-1 Леонардо (74 хв.) 

Огляд матчу


 


  
Ворскла 0-2 Шахтар

Вимушені перестановки у стартових складах зробили їх дещо незвичними, але суттєво на співвідношення сил не вплинули. Микола Павлов довірив місце на полі резервістам Євгену Пєскову та Артуру Западні. Мірча Луческу зміг у ділі перевірити після тривалої відсутності в основній обоймі Дмитра Чигринського, а також Олександра Чижова. До речі, останній, як і Андрій Пятов, зіграли проти своєї колишньої команди. «Ворскла» виглядала дуже дисципліновано півгодини, поки за справу не взявся Разван Рац. З його проходом полтавчани нічого не змогли вдіяти, і Євген Селезньов без перешкод замкнув вивірений навіс зліва − 11-й гол форварда. Надалі оборона господарів вже не виглядала такою монолітною, але Вілліан пробачив один з її провалів, не влучивши у дальній кут.
На початку другого тайму ще один результативний пас Раца зняв переважну частину питань щодо підсумку зустрічі. Тепер допомогою румунського легіонера скористався Алекс Тейшейра. Примітно, що «Шахтар» 4 роки не міг забити 2 м’ячі у ворота «Ворскли» - що вдома, що у гостях, а на полі суперника не перемагав тричі поспіль. І ось переконливий успіх донеччан. Вони продовжують погоню за «Динамо», тоді як команда Павлова ще зменшила свої шанси на потрапляння до єврокубків.

0-1 Селезньов (27 хв.)
0-2 Тейшейра (49 хв.)

Огляд матчу


 



  
Металіст 1-1 Кривбас

Господарі виставили на гру експериментальний склад, давши відпочити Хавьєру, Хосе Соса та Тайсону, яких не було навіть у запасі. Мирон Маркевич дозволив дебютувати 18-річному Денису Барвінку, який став героєм для своєї команди. Саме після слалому лівого захисника «Металіст» зумів зрівняти рахунок − це за 15 хвилин до завершення зустрічі зробив найактивніший у господарів Марлос. До цього Марко Девіч не реалізував пенальті, який сам і заробив при контакті з Валерієм Федорчуком: м’яч, пущений з «позначки», пройшов вище поперечини. Загалом харків’яни створили не так багато в атаці, пам’ятаючи про матч-відповідь чвертьфіналу Ліги Європи УЄФА найближчого четверга, а єдину нагоду вирвати перемогу змарнував той же Марлос.
А от «Кривбас» більш успішно грав у першому таймі, коли особливо було помітно бажання гостей покласти край 5-ти поразкам поспіль. Вже перший кутовий криворіжців призвів до голу Федорчука. Іржі Єслінек пробивав двічі поспіль, а підкоректував другу спробу 7-й номер команди буквально з 3-х метрів. Продовжувати грати в агресивний футбол «Кривбас» не зміг. Як сказав після матчу Юрій Максимов, все, що можна було витиснути з підопічних на сьогоднішній день, було показане під час поєдинку. «Металісту» все ще не вистачає двох очок, щоб стати недосяжним для єдиного претендента на «бронзу» − «Дніпра». Криворіжці спокійно себе почувають у середині турнірної таблиці.


0-1 Федорчук (18 хв.)
1-1 Марлос (74 хв.)

Огляд матчу





   
Олександрія 1-2 Арсенал

За рахунок прагнення уникнути статусу останньої команди Прем’єр-ліги у першому таймі не було помітно різниці у класі між господарями та «Арсеналом». Доволі несподіваним для киян стало рішення Леоніда Буряка випустити одразу двох нападників. Один з них − Вячеслав Шевченко, а також Желько Любеновіч ставали ініціаторами гостроти поблизу чужих воріт. На протилежній половині поля свою активність більше за інших виявляли Олександр Кобахідзе та Саулюс Міколюнас, який замінив дискваліфікованого Володимира Гоменюка. Також привертали до себе увагу подачі зі штрафних від Андрія Богданова. Олександр Ковпак був наче у засідці і очікував свого часу.
Він настав одразу по перерві, коли суперники проявили дива швидкострільності, тричі забивши з інтервалом у півтори хвилини. Ковпак виграв повітряну дуель одразу у двох центральних захисників «Олександрії» і відкрив рахунок. Один з винуватців попереднього епізоду Віктор Гєнєв майже одразу прийшов на подачу кутового до інших воріт і також головою «розпечатав» Сергія Погорілого. Але Ковпак продовжив своє соло і з лівої ноги з відскоком від газону спрямував м’яч з-за меж штрафного майданчика, що, як виявилось, призвело до переможного голу. У подальшому господарі загрожували киянам хіба що чисельними навісами, які не стали рятівними. Ближче до успіху був Майкл Одібе, однак Юрій Паньків втретє не пропустив. Ця перемога вивела «Арсенал» на 5-е місце.

0-1 Ковпак (47 хв.)
1-1 Гєнєв (49 хв.)
1-2 Ковпак (50 хв.)

Огляд матчу



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 476 | Додав: Yura | Теги: 25 тур, Кривбас, динамо, відео, 01.04.2012 р., Неділя, Чорноморець, Металіст, Шахтар, Прем'єр ліга України | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024