Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 00:00

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Березень » 28 » У "Таврії" з'явиться нова тренувальна база. 28.03.2012 р.
19:14
У "Таврії" з'явиться нова тренувальна база. 28.03.2012 р.





Для спортивного клубу "Таврія" буде побудована нова тренувальна база. Таке рішення озвучив сьогодні спонсор команди - голова ради директорів групи компаній Group DF Дмитро Фірташ - після відвідування тренувальної бази разом з новим почесним президентом "Таврії" Анатолієм Могильовим, засновником клубу Юрієм Борисовим і генеральним директором Сергієм Куніциним. 
"На місці нинішньої буде побудована сучасна база, яка відповідатиме усім сучасним європейським вимогам. Футболісти круглий рік зможуть тренуватися в хороших умовах", - сказав Дмитро Фірташ. 
Стара база впродовж останніх десятиліть прийшла до занепаду. Зараз футболісти на ній проводити тренування вже не можуть.
"Точна сума інвестицій поки не визначена, але очевидно, що потрібні будуть не менше десяти мільйонів доларів", - сказав спонсор команди Дмитро Фірташ. Він пояснив, що є власником двох великих підприємств в Криму, які надають системну допомогу спорту. Зокрема, підприємства надають підтримку футбольному клубу "Титан" (Армянск), волейбольному клубу "Кримсода"( Красноперекопськ) і сімферопольській "Таврії". 
"Таврія", на мою думку, команда усього Криму. І я розумію, наскільки важливий цей клуб для кримчан", - сказав Дмитро Фірташ. 
Голова Ради Міністрів Автономної Республіки Крим Анатолій Могильов сказав, що для нього велика честь зайняти пост почесного президента клубу. "Команда " Таврія" - це прапор півострова, який розвіватиметься з гордістю", - додав Анатолій Могильов. "Я радий, що клуб має серйозну підтримку в особі Дмитра Фірташа, і сподіваюся, що команда і надалі показуватиме високі результати", - додав новий почесний президент.

СК "Таврія"

Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 579 | Додав: Yura | Теги: Тренувальна, нова, 28.03.2012 р., Таврія, Крим, база | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024