Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 15:27

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Серпень » 28 » Українська Прем'єр ліга. 8 тур. Субота 28.08.2011 р. Кривбас і Таврія беруть по 3 очки.
23:22
Українська Прем'єр ліга. 8 тур. Субота 28.08.2011 р. Кривбас і Таврія беруть по 3 очки.
    
Кривбас 2-1 Зоря


Наполегливість гравців «Кривбаса» та зміни у складі по ходу зустрічі стали вирішальним чинником у визначенні переможця матчу. Тривалий час ігрову ініціативу не могла прибрати до рук жодна зі сторін. За приблизно однакової кількості ударів по воротах господарі жодного разу не влучили у ціль, а «Зоря» логічно наближалась до голу. Кілька разів на заваді гостям став Денис Бойко, а згодом він все ж капітулював. Лукас Тесак віддав м’яч на Максима Білого, який обіграв Кирила Петрова та з лінії штрафного майданчика влучив у кут воріт.
Вихід на поле Юрія Габовди та Сергія Самодіна далися взнаки наприкінці зустрічі. У боротьбі за м’яч Ігоря Коротецького з Габовдою падіння останнього було розцінено його земляком Юрієм Можаровським як привід призначити пенальті. З 11-метрової позначки Младен Бартуловіч наніс перший удар в отвір воріт гостей − Ігор Шуховцев парирував пенальті. На добиванні Бартуловіч все ж забив свій гол, вправно зігравши головою. На хвилі успіху господарі забили і другий м’яч: Габовда вивів на зручну позицію Самодіна, і російський легіонер перехитрив голкіпера «Зорі».

0-1 Білий (28 хв.)
        1-1 Бартуловіч (77 хв.)
    2-1 Самодін (81 хв.)

Огляд матчу




   
Арсенал 2-3 Таврія


Проти «Таврії» «Арсенал» вдома нічого не може зробити шостий сезон поспіль − 5-а поразка при одній нічиїй. Матч проходив не у дуже високому темпі, і це влаштувало гостей. Вони цілеспрямовано розхитували захист «канонірів» весь перший тайм і наприкінці 45-хвилинки повели у рахунку. Сергій Назаренко вдало звільнився на правому фланзі від опіки опонента та робив прострільну передачу на Антона Шиндера. Однак цьому намагався завадити Сергій Симоненко і зрізав м’яч у власні ворота.
Майже одразу по перерві Назаренко все ж зумів внести своє прізвище у протокол матчу як автор забитого голу, нагадавши, що чудово вміє виконувати удари зі штрафного. У подальшому «Таврія» мала нагоду доводити рахунок до ще більшого, але ситуація на полі несподівано загострилася після голу Олександра Ковпака у ворота колишньої команди. Форварду у його 50-му голі у Чемпіонатах України асистував Саулюс Міколюнас. Багатими на події виявились і останні хвилини, коли Анатолій Абдула призначив два пенальті. Спочатку Васіл Гігіадзе вийшов сам на сам. Андрій Хомин лише ціною фолу останньої надії перервав цей рух. Порушник побачив перед собою червону картку, а Гігіадзе спокійно виконав «вирок» арбітра, забивши з «позначки» - 1:3. «Арсенал» встиг ще раз скоротити рахунок − тепер вже був призначений пенальті у ворота Даміра Кахрімана за гру рукою Івана Графа. Своє вміння у реалізації 11-метрових ударів показав Йонуц Мазілу.

                     0-1 Симоненко (36 хв. - автогол)
      0-2 Назаренко (47 хв.)
1-2 Ковпак (76 хв.)
                1-3 Гігіадзе (89 хв. - пенальті)
               2-3 Мазілу (92 хв. - пенальті)

Огляд матчу



Переглядів: 652 | Додав: Yura | Теги: Кривбас, 28.08.2011 р., огляд матчу, арсенал, 8 тур, Відео голів, Таврія, Субота, Українська Прем'єр ліга, Зоря | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024