Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 23:22

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Листопад » 11 » Українська Прем'єр ліга. 15 тур. В грі 10 на 10 кращими були господарі. 10.11.2012 р. ВІДЕО.
14:06
Українська Прем'єр ліга. 15 тур. В грі 10 на 10 кращими були господарі. 10.11.2012 р. ВІДЕО.
 
Кривбас 1-0 Волинь








Досить схожою була диспозиція суперників і у Кривому Розі. Протилежний настрій команд не мав продовження під час очного побачення. Після розгрому від «Карпат» Олег Таран провів деяку перебудову в основному складі, але на характер команди значним чином це не вплинуло. «Кривбас» не діяв швидко або різноманітно, більше уваги приділяючи захисту, а в атаці розраховуючи на помилку суперника. До перерви і «Волинь» не заявила своїх гучних намірів для максимального результату. За цих умов найголовнішою подією тайму стало обопільне вилучення. На такий крок Дмитро Жуков пішов після ігрового зіткнення Сергія Сімініна та Младена Бартуловіча. Як наслідок, пряма червона картка хорватові і жовта, яка виявилась другою, українському футболісту.
У більш розрідженому просторі поля краще почувала себе «Волинь». Одним з найпомітніших в її складі за відсутності дискваліфікованого Еріка Бікфалві був Сергій Пилипчук. За своє прагнення він отримав можливість відкрити рахунок, але, перекидаючи м’яч через Віталія Реву, не влучив у ціль. Не розпорядились напівмоментами і Душан Савич з Володимиром Аржановим. А потім був гол «Кривбаса». У подвійному підкаті Павло Пашаєв відвоював м’яч у суперника для пари форвардів, а Олексій Антонов та Сергій Самодін вирішили долю моменту проти четвірки захисників на власну користь. Одразу лучани дещо загубились, коли «Кривбас» свідомо відійшов у захист, а потім все створив нагоду, щоб уникнути поразки, та Олексій Бабир з розвороту перевірив на міцність стійку воріт господарів. 

1-0 Самодін (65 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 447 | Додав: Yura | Теги: тур, 10.11.2012, господарі, відео, Прем'єр, 10 на 10, 15, ліга, гол, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024