Привіт   Гость Субота, 27.04.2024, 02:04

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Листопад » 11 » Українська Прем'єр ліга. 15 тур. "Таврія" перемагає луганчан. 10.11.2012 р. ВІДЕО.
13:53
Українська Прем'єр ліга. 15 тур. "Таврія" перемагає луганчан. 10.11.2012 р. ВІДЕО.
 
Таврія 1-0 Зоря








Олег Лужний вирішив цього разу випустити обох досвідчених плеймейкерів Сергія Назаренка та Максима Калініченка, чим поставив багато зайвих завдань перед гравцями гостей. Хоча «Зоря» і створила першою небезпечний момент, коли Олександр Грицай здалеку пробив у поперечину, потім «Таврія» захопила ініціативу. Погіршилось становище луганців і у зв’язку із двома замінами, які вимушено, через травми, ще до перерви провів Юрій Вернидуб. Кримчани більшість своїх атак проводили через лівий фланг, де і народився єдиний гол у матчі. Рубен Гомес та Махач Гаджиєв заплутали захист гостей, а Назаренко наніс відмінний удар без обробки метрів з 14-ти.
Головною подією другого тайму стало вилучення у «Зорі» Даніло. Маючи раніше одну жовту картку, він пішов на порушення ще раз, яке було оцінене арбітром крайньою мірою. Після цього утримати перевагу було вже справою техніки, тим більше, що на посилення надійності захисту сімферопольців вийшов Володимир Єзерський. Господарі поля не надто багато зусиль докладали, аби збільшити перевагу. Зрештою, їм вистачило і одного голу після майже 500 хвилин без результативних ударів для здобуття 3-х очок. Такий результат дозволив суперникам порівнятись у турнірних здобутках.

1-0 Назаренко (30 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 599 | Додав: Yura | Теги: тур, 10.11.2012, Огляд, відео, Прем'єр, 15, ліга, гол, Таврія, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024