Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 14:29

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Листопад » 12 » Українська Прем'єр ліга. 15 тур. Одесити піднімаються на 5 місце. 11.11.2012 р. ВІДЕО.
12:14
Українська Прем'єр ліга. 15 тур. Одесити піднімаються на 5 місце. 11.11.2012 р. ВІДЕО.

 
Арсенал 0-1 Чорноморець








Це був матч за 5 місце за підсумками першого кола. «Чорноморець» вкотре підтвердив свою безкомпромісність в іграх на виїзді, не завершуючи зустрічі внічию вже скоро півтора роки. Виграти у киян на виїзді підопічним Романа Григорчука допомогла злагоджена гра без особливого блиску в усіх ігрових лініях, а також показова комбінація, що призвела до голу. Щоправда, єдиний забитий м'яч − не завжди достатньо для перемоги, тим більше у гостях. Але Дмитро Безотосний четвертий поєдинок поспіль у рамках Епіцентр Чемпіонату України для нього завершується без пропущених голів, що кожного разу є запорукою командного успіху.
Хоча атакувати більше намагались одесити, гостроти у першому таймі було приблизно однаково, причому набагато менше, ніж приводів для жовтих карток, яких Віталій Романов до перерви показав аж 5. Та після цих грубощів стався гол у ворота Юрія Паньківа. Як завжди, активний праворуч Леонардо підключив своїм флангом Євгенія Зубейка, далі простріл у центр на Івана Бобка, який елегантно «підніс» м’яч Елісу Бакаю − 0:1. Звичайно, що наполегливості «канонірів» додавалось з кожною хвилиною, яка танула у світлі майбутнього фінального свистка. Дещо полегшив завдання «морякам» Георге Флореску своїм не першим вилученням (друга жовта картка булла показана за фол проти Бобка).

0-1 Бакай (45 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 503 | Додав: Yura | Теги: тур, 11.11.2012, Огляд, відео, Прем'єр, 15, ліга, гол, Українська, Одесити | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024