Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 06:32

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Листопад » 19 » Українська Прем'єр ліга. 16 тур. "Металіст" наздоганяє трійку лідерів. 18.11.2012 р. ВІДЕО.
15:13
Українська Прем'єр ліга. 16 тур. "Металіст" наздоганяє трійку лідерів. 18.11.2012 р. ВІДЕО.

 
Іллічівець 0-2 Металіст








За великим рахунком, «Металіст» легко здобув 3 очки, витративши на такий рахунок менше сил, ніж це було у липні у Харкові. Тепер гості записали собі в актив швидкий гол. Тайсон не зміг індивідуально обіграти Богдана Бутка, однак вчасно розвернувся та віддав пас на Джонатана Крістальдо. Загалом у першому таймі гостріше було біля володінь Олександра Горяінова. Цей голкіпер відбивав удари неодноразово, у тому числі, після виходу сам на сам Руслана Фоміна. Також Сергій Яворський поцілив у хрестовину харківських воріт. Але таке випробування було не зайвим для гостей перед вирішальним у битві за перше місце групового турніру Ліги Європи УЄФА матчем проти «Байера».

Другий тайм зберігав напругу рівно до тих пір, поки Крістальдо не оформив гольовий «дубль». І цього разу він одним дотиком примусив Рустама Худжамова витягати м’яча з сітки власних воріт. Однак тепер удар був більш ефектним, а асистентом з правого флангу став Хавьєр.  Майже одразу Тайсон змарнував вихід віч-на-віч з голкіпером «Іллічівця», а Хуан Торрес на добиванні влучив у поперечину. Потім господарі поля не здались на милість переможця, однак досягти чогось подібного з того, що вони створили у першій половині, вже не зуміли. Таким чином, «Металіст» відстає від «Динамо», яке йде третім, лише на один заліковий пункт, зберігаючи 4-очковий дефіцит від «Дніпра».


0-1 Крістальдо (10 хв.)

0-2 Крістальдо (57 хв.)


Огляд матчу



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 545 | Додав: Yura | Теги: тур, відео, 18.11.2012, Прем'єр, ліга, гол, Металіст, Українська, наздоганяє, 16 | Рейтинг: 5.0/1
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024