Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 14:07

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Листопад » 18 » Українська Прем'єр ліга. 16 тур. "Каноніри" перервали переможну серію чемпіона. 17.11.2012 р. ВІДЕО.
12:51
Українська Прем'єр ліга. 16 тур. "Каноніри" перервали переможну серію чемпіона. 17.11.2012 р. ВІДЕО.

 
Арсенал 2-0 Шахтар








Кияни спробували забути останні невдачі, і їм це вдалось. Гості доволі скромно розпочали поєдинок, за перший тайм створивши лише яскравий прохід Луіса Адріано, однак цей момент залишився без завершення, а також штрафний, витягнутий у неймовірному стрибку Юрієм Паньківим після удару Даріо Срни. У той же час «Арсенал» не збирався відсиджуватись у захисті і зумів відкрити рахунок внаслідок швидкої комбінації. Володимир Гоменюк навісив на Олександра Ковпака, який головою продовжив політ м’яча за спину. Там Максим Шацьких показав, що і не думав забувати про бомбардирські навички. Не обійшлось у «Шахтаря» і без втрат.
Ще на стартових хвилинах Дмитро Чигринський попросив заміну, і за відсутності Олександра Кучера, його позицію зайняв Сергій Кривцов. На початку другої 45-хвилинки пішов з поля ще один центральний захисник, але вже з іншої причини − Ярослав Ракіцький пішов на фол останньої надії проти Ковпака. 40 хвилин у меншості «Шахтар» провів на чужій половині поля, витрачаючи зайві сили напередодні важливого матчу Ліги Чемпіонів УЄФА у Данії. Зусилля чинного лідера не принесли бажаних результатів − навіть коли Фернандіньо у компенсований час ніхто не заважав пробити влучно. Покарав «гірників» за невикористаний момент Олександр Кобахідзе, поставивши красивау крапку у зустрічі ударом з 25-ти метрів у «дев’ятку» воріт Андрія Пятова. «Арсенал» зумів перервати багато рекордних серій суперника − зокрема, за кількістю перемог поспіль, матчів із забитими м’ячами. Поліпшив такий результат і турнірне становище власне переможців. А от «Шахтар» поки що не відчув наслідків першої у сезоні втрати очок на внутрішній арені.

1-0 Шацьких (34 хв.)
2-0 Кобахідзе (90+3 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 530 | Додав: Yura | Теги: тур, Огляд, відео, Прем'єр, ліга, 17.11.2012, каноніри, гол, Українська, 16 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024