Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 21:17

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Листопад » 18 » Українська Прем'єр ліга. 16 тур. Запорожці здобувають третє очко в чемпіонаті. 17.11.2012 р. ВІДЕО.
12:33
Українська Прем'єр ліга. 16 тур. Запорожці здобувають третє очко в чемпіонаті. 17.11.2012 р. ВІДЕО.

 
Металург З. 0-0 Зоря








До не чужого у футбольному сенсі міста завітав із «Зорею» Юрій Вернидуб. Йому належало разом із луганцями покращити просто кричущу статистику виступів луганців у Запоріжжі. Початок поєдинку не міг підказати, хто із суперників відвертий аутсайдер, а хто набрав у 9 разів більше очок. Безвихідне становище змусило господарів йти вперед, і Віталій Постранський став на заваді голу Жуніора, коли той замикав пас із кута воротарського майданчика. Та «Зоря» була більш наполегливою навіть при нечастих переходах в атаку великими силами. Цілком могли засмучувати господарів Микита Каменюка, Тоні Шуніч, ще кілька разів не вистачало завершального пасу. Саме це і відклало вирішення долі зустрічі на другий тайм.
Відсутність пропущеного м’яча стало значним стимулом для «Металурга». І після перерви нечисленні глядачі побачили знову рівну гру. Господарі не зуміли скористатись перевагою власного поля. З іншого боку, більше задоволеними таким результатом можуть бути саме запоріжці, оскільки «Зоря» знову створила кілька сприятливих епізодів біля чужих воріт. Нікола Ігнатьєвіч не переграв Віталія Руденка, а Желько Любеновіч на останніх хвилинах зблизька пробив головою вище. А от вихід на заміну Майкона на гостроті атак ніяк не позначилвся. За великим рахунком, нічия нікому великого морального задоволення не принесла, але на перемогу жодна зі сторін не напрацювала.

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 542 | Додав: Yura | Теги: тур, Огляд, відео, запорожці, Прем'єр, ліга, 17.11.2012, гол, Українська, 16 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024