Привіт   Гость Вівторок, 16.04.2024, 05:46

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Листопад » 19 » Українська Прем'єр ліга. 16 тур. П'ять голів в Кривому Розі. 18.11.2012 р. ВІДЕО.
15:05
Українська Прем'єр ліга. 16 тур. П'ять голів в Кривому Розі. 18.11.2012 р. ВІДЕО.

 
Кривбас 3-2 Ворскла








Складами не здивував жоден з тренерів. Зрозуміло, що не було підготовлено якихось тактичних сюрпризів. На правах господарів «Кривбас» більше володів м’ячем, але іноді і полтавчани перехоплювали ініціативу. За таких схематичних дій до голу могла призвести чиясь помилка. І її дочекались місцеві глядачі, коли «Ворскла» не встежила за хрестоматійною комбінацією супротивника. Іржі Єслінек помітив на фланзі Володимира Прийомова, його простріл ніхто не встиг «накрити», як, власне, і завадити Олексію Антонову в оточенні 3-х суперників одним дотиком вивести свою команду вперед. Надалі гості трохи активізувались, однак до перерви нічим істотним не запам’ятались.

Якщо у першій половині гри результативним виявився єдиний удар на 2 команди, то після відпочинку почалась майже гольова феєрія, причому реалізація моментів була далеко не стовідсотковою. Вихід на поле після травми Ахмеда Янузі доволі швидко призвів до його стрибка після кутового, що встановило нічийний рахунок − 1:1. Втім, «Ворскла» не встигла навіть порадіти, як Антонов вдруге за зустріч розібрався краще у ситуації, ніж захист і воротар супротивника − 2:1. Потім, здавалось, інтрига зникла, коли Прийомов прямим ударом зі штрафного втретє змусив капітулювати Сергія Долганського, причому без помилки останнього не обійшлось. Ситуація загострилась, коли Роман Безус головою скоротив відставання до мінімуму, скориставшись для цього навісом Олега Краснопьорова. Були нагоди і зрівняти цифри на табло, однак «Кривбас» зберіг здобуте і обійшов опонента у сезонних здобутках.


1-0 Антонов (30 хв.)

1-1 Янузі (52 хв.)

2-1 Антонов (53 хв.)

3-1 Прийомов (57 хв.)

3-2 Безус (83 хв.)


Огляд матчу



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 529 | Додав: Yura | Теги: тур, Огляд, відео, 18.11.2012, Прем'єр, ліга, гол, Українська, 16, П'ять | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024