Привіт   Гость Середа, 08.05.2024, 12:36

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 15 » Українська Прем'єр ліга. 24 тур. "Металіст" і в меншості розбив полтавчан. 14.04.2013 р. ВІДЕО.
11:48
Українська Прем'єр ліга. 24 тур. "Металіст" і в меншості розбив полтавчан. 14.04.2013 р. ВІДЕО.
 
Ворскла 1-4 Металіст





Кожна з команд мала втрати основних виконавців. У господарів не вийшли на поле Йован Маркоскі, Артем Громов, Володимир Чеснаков, гості змушені були обійтись без Хосе Соса та Марко Девіча. Важке від дощу поле не обіцяло видовищної гри, однак команди спростували такі прогнози, видавши одну з найбільш цікавих зустрічей, яка стала найрезультативнішою у турі. Гольовий заспів стався у середині першого тайму. Передвісником першого м’яча стало влучання Хав’єра у стійку воріт «Ворскли». Після цього розіграш штрафного завершився несподіваним влучанням Крістіана Вільягри від бокової лінії у дальню «дев’ятку». Майже одразу полтавчани відігрались. Внаслідок масованої атаки удар Євгенія Ткачука рукою на лінії воріт парирував Себастьян Бланко, який був вилучений. А з пенальті Євген Буднік зрівняв рахунок.
У меншості «Металіст» почувався досить упевнено і перед перервою двічі поспіль примусив капітулювати Сергія Долганського. Хавьєр ударом через себе вдруге влучив у штангу, а Джонатан Крістальдо головою встиг на добивання − 1:2. У компенсований час першого тайму Марлос з центру поля втік від усіх і закріпив успіх партнерів − 1:3. Друга половина зустрічі не дала шансів господарям на порятунок. «Ворскла» більше атакувала. Два прицільні удари Панайотіса Лагоса парирував Владімір Дішленкович, а Олександр Скляр та Сергій Сілюк були менш влучними. «Металіст» відповідав не так часто, проте гостро. Зароблений Крістальдо штрафний з другої спроби після відскоку від «стінки» реалізував Хавьєр − 1:4. До ще більшої переваги гості були близькі після удару Едмара, та тепер вже поперечина зіграла за «Ворсклу»

0-1 Вільягра (23 хв.)
1-1 Буднік (24 хв. - пенальті) 
1-2 Крістальдо (44 хв.) 
1-3 Марлос (45+2 хв.) 
1-4 Хавьєр (59 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 451 | Додав: Yura | Теги: тур, 14.04.2013, відео, Прем'єр, ліга, гол, Металіст, Українська, 24, Полтава | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024