Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 13:22

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Березень » 4 » Українська Прем'єр ліга. 19 тур. "Динамо" опускається на четверте місце. 03.03.2013 р. ВІДЕО.
11:24
Українська Прем'єр ліга. 19 тур. "Динамо" опускається на четверте місце. 03.03.2013 р. ВІДЕО.
 
Динамо 1-1 Кривбас









По звітній грі не було видно відмінностей гри команди Олега Блохіна від тієї, що команда демонструвала за часів його попередників. Перший тайм проходив за помітної переваги «Динамо», хоча гості при цьому грали обережно, але надто до своїх воріт не притискались. Роботу для Євгена Боровика створювали час від часу Андрій Ярмоленко та Олег Гусєв, однак вона не вимагала верху воротарської майстерності. Таким чином, вирішення ключових питань зустрічі відійшло на другий тайм, а цьому передували тренерські настанови.
Значно більшого ефекту досягнув наставник господарів. Динамівці забігали і за одну хвилину досягли того, що не вдалось за попередні 45. Браун Ідейе розвернувся, перебуваючи метрах у 14-ти від воріт, пробив у поперечину, а добивав м’яч Лукман Аруна вже у порожні ворота. Продовження такий початок не мав, не кращим чином на дії господарів вплинули і заміни. «Кривбас» не мав вибору і час від часу відповідав гостро. Попередженням було влучання у хрестовину від Володимира Прийомова. Господарі не надали цьому значення, а Прийомов другу спробу з того ж місця використав як слід: м’яч затріпотів у сітці киян. Цікаво, що у подальшому кількісно більше моментів мало «Динамо», а якісно − криворіжці. Зокрема, Олександр Шовковський перевів м’яч на кутовий після удару Валерія Федорчука, а потім Денис Мірошниченко не дотягнувся у дебютному матчі до прострілу Младена Бартуловіча. За всю історію протистоянь це була лише третя нічия «Кривбаса» у гостях з «Динамо». Перемог гості все ще не мають.

1-0 Аруна (47 хв.)
1-1 Прийомов (72 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 496 | Додав: Yura | Теги: тур, 03.03.2013, четверте, динамо, відео, Прем'єр, ліга, місце, Українська, 19 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024