Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 02:07

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 1 » Українська Прем'єр ліга. 22 тур. "Динамо" повертається на друге місце. 31.03.2013 р. ВІДЕО.
10:46
Українська Прем'єр ліга. 22 тур. "Динамо" повертається на друге місце. 31.03.2013 р. ВІДЕО.
Чорноморець 0-2 Динамо










Перебування київських гравців у лавах національної збірної України пішло на користь діям віце-чемпіона у внутрішніх змаганнях. Основні дійові особи переможної зустрічі з поляками і тепер були найпомітнішими на полі. «Чорноморець» у другому матчі поспіль нічого не може вдіяти з вітчизняними грандами. У першому таймі господарі деякий час виглядали гідно, і цей відрізок загалом можуть занести собі у позитив. Десь після 30-ї хвилини динамівці вже великими силами пішли вперед, і найчастіше у них на вістрі подій опинявся Денис Гармаш. Одного разу він опинився віч-на-віч з Дмитром Безотосним, однак пробив прямо у голкіпера.
Другий тайм показав, що гостьові матчі столичної команди у нинішньому році проходять за однаковим сценарієм. Як і у Луцьку, вже друга хвилина після перерви стала для гостей успішною. Багатоходову комбінацію, яку розпочав і завершив Олег Гусєв, можна заносити до футбольних підручників. Вже ця подія негативно вплинула на «Чорноморець». Вони все намагались виправити становище, коли двічі після кутових Максим Шацьких та Пабло Фонтанелло не змогли зблизька влучити у ворота, а ще в одній атаці Лучіан Бурдужан затягнув з ударом. Потім одесити втратили м’яч на власній половині поля, його швидко було доставлено до Андрія Ярмоленка, який не залишив шансів захиснику і голкіперу супротивника. Після цього господарі поля практично змирились із поразкою.

0-1 Гусєв (47 хв.)
0-2 Ярмоленко (72 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 490 | Додав: Yura | Теги: 31.03.2013, Друге, тур, динамо, відео, Прем'єр, ліга, 22, місце, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024