Привіт   Гость Понеділок, 29.04.2024, 07:00

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Березень » 3 » Українська Прем'єр ліга. 19 тур. "Донетчани" ледь не відіграли три м'ячі в Харкові. 02.03.2013 р. ВІДЕО.
12:03
Українська Прем'єр ліга. 19 тур. "Донетчани" ледь не відіграли три м'ячі в Харкові. 02.03.2013 р. ВІДЕО.
  
Металіст 3-2 Металург Д.









Не так просто все склалось для «Металіста». Рівний перший тайм, де більш небезпечними виглядали донеччани, завершився не зовсім логічним проведеним голом у компенсований час. Він мав би допомогти господарям. Спочатку все так і було, коли (подібно «Дніпру») рахунок зріс до «великого». Та під завісу зустрічі саме «Металургу» не вистачило щастя та часу, щоб відіграти, здавалось, таке суттєве відставання. Найгострішими моментами першої половини матчу були вихід сам-на-сам Грегорі Нельсона, ліквідований Олександром Горяіновим, та контратака, розпочата дивовижним пасом від Жажі та майстерно завершена Марлосом.
Не найяскравіший матч видав Хосе Соса, проте саме його кутовий спричинив автогол Миколи Морозюка. Прагнув відзначити своє повернення до Харкова Марко Девіч, і зрештою йому це вдалось, коли він головою замкнув навіс Марлоса. Важко тоді було повірити, що цей м’яч переможний. Та після вдалої заміни від Юрія Максимова Джуніор Мораєс відзначився гольовим «дублем», причому кожного разу бразильцеві асистував Морозюк, відпрацьовуючи хиби біля власних воріт. Міг Мораєс на останній доданій хвилині і втретє розчарувати харків’ян, тільки тепер зі зручної позиції погано влучив по м’ячу. Таким чином, ледь не повторилась історія матчу першого кола цих же суперників, коли «Металург» досяг нічиєї перед фінальним свистком.

1-0 Марлос (45+2 хв.)
2-0 Морозюк (61 хв. - автогол) 
3-0 Девіч (68 хв.) 
3-1 Мораєс (79 хв.) 
3-2 Мораєс (89 хв.) 

Огляд матчу

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 509 | Додав: Yura | Теги: тур, відео, Прем'єр, ліга, Донетчани, 02.03.2013, гол, Українська, 19, Харків | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024