Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 19:10

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Березень » 3 » Українська Прем'єр ліга. 19 тур. Оновлений "Арсенал" поки що не суперник дніпропетровцям. 02.03.2013 р. ВІДЕО.
11:50
Українська Прем'єр ліга. 19 тур. Оновлений "Арсенал" поки що не суперник дніпропетровцям. 02.03.2013 р. ВІДЕО.
  
Дніпро 3-0 Арсенал









Великих несподіванок зустріч у Дніпропетровську не принесла, навіть попри цілком досвідчений склад «Арсенала», у чому заздалегідь можна було сумніватись. Здивувала лише поява 18-річного голкіпера Богдана Сарнавського, і для нього цей дебют не обійшовся без помилок. Щодо інших щойно заявлених за команду виконавців спостерігалась відсутність взаєморозуміння. Кияни лише раз суттєво загрожували Яну Лаштувці, але воротар не дав зрівняти Володимиру Аржанову рахунок перед перервою. Тож перша половина поєдинку подарувала лише один гол. Сарнавський відбив простріл перед собою, чим одразу Джуліано не скористався, а от друге добивання від Романа Зозулі головою у порожні ворота вийшло бездоганним.
У другому таймі «Дніпро» легко додав у потужності, при цьому не вмикаючи найбільших обертів (Євген Конополянка ще не відновився від незначної травми). Забили господарі доволі швидко ще двічі. Вихід Зозулі сам на сам під гострим кутом не за правилами припинив Сарнавський, а Матеус ризиковано на техніку пробив з 11-ти метрів, та все ж досяг мети. Найбільш ефектно вразив ворота гостей Артем Федецький, коли не роздумуючи вгатив м’яч з розвороту у дальню «дев’ятку», скориставшись відскоком від суперника. Оскільки сили суперників були нерівні, у подальшому дніпропетровці не прагнули рекордних рахунків, спокійно зберігши другий рядок турнірної таблиці.

1-0 Зозуля (19 хв.)
2-0 Матеус (50 хв. - пенальті)
3-0 Федецький (68 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 511 | Додав: Yura | Теги: тур, Оновлений, Прем'єр, ліга, Дніпро, арсенал, Київ, Українська, 19, дніпропетровці | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024