Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 18:53

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Листопад » 4 » Українська Прем'єр ліга. 14 тур. "Дніпро" продовжує боротьбу за зону Ліги Чемпіонів. 03.11.2012 р. ВІДЕО.
12:29
Українська Прем'єр ліга. 14 тур. "Дніпро" продовжує боротьбу за зону Ліги Чемпіонів. 03.11.2012 р. ВІДЕО.

 
Дніпро 2-0 Металіст








Збереження сил через задіяний у кубковому матчі у Львові другий склад «Металіста» не став козирем у руках Мирона Маркевича. «Дніпро» продовжив виграшну серію на власному полі, яка триває ще з минулого Епіцентр Чемпіонату України. Господарі намагались втілити від початку зустрічі свої атаки за допомогою дрібного пасу та технічних виконавців, яким був покликаний допомагати активністю та габаритами Євген Селезньов. Однак харків’яни кожного разу ліквідовували небезпеку кількістю гравців на підступах до власних воріт. Як наслідок, гості в атаку майже не ходили, пробивши у напрямку воріт Яна Лаштувки лише один раз.
Друга половина розвіяла всі сумніви відносно того, яка команда сильніше. Відпочинок пішов на користь «Дніпру». Досить швидко невпевнена гра Фініньо у власному штрафному майданчику змусила його перервати простріл рукою. З пенальті Селезньов влучив у стійку, а з другої спроби Руслан Ротань пробив вище. Втім, саме цей гравець буквально за кілька хвилин зміг відкрити рахунок, забивши у прекрасному стилі штрафний, поціливши у дальню «дев’ятку» з відстані у понад 30 метрів. Не зміг «Металіст» нічим здивувати суперника і у подальшому. Хіба що після другого пропущеного м’яча напруга почала виникати на обох половинах поля. Але перед цим фірмовий дриблінг Євгена Коноплянки змусив, наче зачарованих, спостерігати за його діями захист суперника, а Джуліано залишився без опіки і вдруге у матчі після удару здалеку змусив Олександра Горяінова капітулювати. Матч зупинявся через використання піротехніки фанатами, тому компенсований час складався аж з 11-ти хвилин. Коли вони тривали, до великої кількості жовтих карток Анатолій Жабченко додав одну червону, яку за грубу гру побачив Крістіан Вільягра.

1-0 Ротань (51 хв.)
2-0 Джуліано (67 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 665 | Додав: Yura | Теги: тур, Огляд, відео, Прем'єр, 14, ліга, Дніпро, гол, 03.11.2012, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024