Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 04:27

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Березень » 10 » Українська Прем'єр ліга. 20 тур. "Карпати" не втримали перемогу. 09.03.2013 р. ВІДЕО.
12:55
Українська Прем'єр ліга. 20 тур. "Карпати" не втримали перемогу. 09.03.2013 р. ВІДЕО.
 
Карпати 1-2 Чорноморець









Обидві команди вирішили не змінювати переможний склад тижневої давнини, окрім вимушеної відсутності у господарів через дискваліфікацію Павла Ксьонза. Львів’яни доволі активно провели першу половину зустрічі, та найголовніші моменти відбувались саме біля їхніх воріт. Зовсім трохи не пощастило забити черговий гол головою Леонардо. Він після навісу зі штрафного влучив у поперечину. Ще по разу великі шанси відкрити рахунок мали Сергій Зеньов та Еліс Бакай. «Карпати» відповіли ближче до перерви, коли протягом однієї атаки 4 рази пробивали зблизька, та Дмитро Безотосний спільно із захисниками відстояли ворота.
Ще з більшим завзяттям галичани вийшли з роздягальні і швидко втілили свій стартовий запал у перший гол досить результативного другого тайму. Майстерний прохід, зміщення та пас Левана Кенії не минулись марно, і Ігор Худоб’як з 20-ти метрів влучив у нижній кут воріт суперника. «Чорноморець» виявив міцні нерви та стійкість до екстремальної ситуації, адже тиск з боку трибун був потужний. Витримавши паузу, гості перейшли до своїх разючих відповідей. Зрівняли шанси на перемогу вони, коли Сергій Політило видав довгий пас на Лучіана Бурдужана, і нападник випередив Івана Мілошевіча, потім пробив Мартіна Богатінова − 1:1. Не менш красивим за попередні взяття воріт став і вирішальний момент матчу. Правим краєм вдало вперед підключився Євгеній Зубейко, відпасував у центр на Бурдужана, який не пожалів м’яча для Франка Джедже. Француз не схибив. Потім були 20 хвилин безперервних намагань «Карпат» врятувати хоча б нічию. Найближчим до цього був Ігор Пластун, та пробив після кутового у лічених сантиметрах від штанги. Після чергової перемоги «Чорноморець» випереджає 6-у команду Прем’єр-ліги вже на 9 очок.

1-0 Худоб'як (50 хв.)
1-1 Бурдужан (61 хв.) 
1-2 Джедже (71 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 494 | Додав: Yura | Теги: 09.03.2013, тур, Карпати, Огляд, відео, Прем'єр, 20, ліга, гол, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024