Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 22:16

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Березень » 10 » Українська Прем'єр ліга. 20 тур. Криворожці розірвали захист "Зорі". 09.03.2013 р. ВІДЕО.
12:45
Українська Прем'єр ліга. 20 тур. Криворожці розірвали захист "Зорі". 09.03.2013 р. ВІДЕО.
 
Кривбас 3-0 Зоря









Цього досить важко було очікувати, але боротьби непримиренних суперників не вийшло. У кожній ланці командних дій «Кривбас» перегравав луганців. Господарі відпрацювали отримані аванси у вигляді компліментів за нічийний старт року проти «Динамо». На початку зустрічі криворіжці частіше йшли в атаку, але тривалий час створювали гостроту тільки після стандартних положень. А от гол прийшов з гри. Класична комбінація Денис Дедечко − Уча Лобжанідзе − Сергій Самодін, розіграна через правий фланг, завершилась ударом останнього − 1:0. Вдруге поспіль «Зоря» пропустила з «другого поверху». Розпорядитись заробленим гандикапом «Кривбас» зумів, причому елегантно перетворив мінімальний рахунок на «великий».
Перервою краще скористався Олег Таран, хоча особливих коректив гра його підопічних не потребувала. Однак перехід на контратакувальні дії виявились дуже доречними. А от подвійна заміна Юрія Вернидуба не принесла користі, оскільки Яннік Болі та Ілля Галюза не покращили командні дії. Особливо важко було гостям, коли вони втрачали м’ячі. Вихід сам на сам Младена Бартуловіча Віталій Постранський ліквідував, але хорват виправився націленою передачею на Самодіна, якого випередив Юрій Вернидуб і зрізав шкіряну кулю у власні ворота. Майже одразу Самодін все ж оформив гольовий «дубль», скориставшись відвертим провалом «Зорі» у центрі оборони. Не далеко форварду було й до хет-трику, та він влучив у поперечину після відмінного пасу Володимира Прийомова. Надалі гра заспокоїлась, і останні півгодини суттєвих змін у зустріч не внесли.

1-0 Самодін (26 хв.)
2-0 Вернидуб (59 хв. - автогол) 
3-0 Самодін (63 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 488 | Додав: Yura | Теги: 09.03.2013, тур, Огляд, відео, Прем'єр, 20, ліга, гол, Українська, Зоря | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024