Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 07:52

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Листопад » 4 » Українська Прем'єр ліга. 14 тур. "Шахтар" продувжує перемагати. 03.11.2012 р. ВІДЕО.
12:12
Українська Прем'єр ліга. 14 тур. "Шахтар" продувжує перемагати. 03.11.2012 р. ВІДЕО.

 
Шахтар 2-0 Металург З








Зустріч відвертих лідера та аутсайдера не виправдала сподівання тих, хто очікував гольової феєрії. «Шахтар» свідомо не напружувався, адже йому у середу у Лондоні грати проти «Челсі». У стартовому складі нарешті з’явився Марко Девіч, однак показати, що його даремно не викликали до розташування збірної України, нападнику не вдалось. На початку зустрічі він просто не був помітним, а після перерви моменти з’явились, однак навіть стовідсоткові не були використані. Вже у дебюті зустрічі Адольф Тейку ледь не відзначився автоголом, коли рикошетом від його голови м’яч полетів у поперечину. «Гірники» продовжували шукати шляхи до чужих воріт, гості часто порушували правила, і одного разу зробили це у власному штрафному майданчику, нечемно повівшись з Даріо Срною. З пенальті рахунок відкрив Дуглас Коста.
У другій половині гри характер зустрічі часом був відкритим. Звичайно, більше роботи було у Віталія Руденка, який нейтралізував близько десятка загроз. Однак тепер і «Металург» зрідка переходив у наступ, створюючи окремі моменти, аби зрівняти цифри на табло. Найактивнішим у запоріжців був Євген Пісоцький. Близько до володінь Антона Каніболоцького (вперше захищав ворота донеччан) підійти було важко, а от удари здалеку пішли у півзахисника гостей. Пісоцький спочатку надіслав м’яч трохи вище цілі, а потім і струсонув стійку. «Шахтар» хотів полегшити собі останні хвилини, і після одночасного виходу на заміну трійки основних виконавців Луіс Адріано, вправно зігравши на добиванні, вдруге змусив радіти трибуни. Таким чином, для сенсації місця не залишилось, але стовідсотковий лідер здобув одну з найменш яскравих перемог сезону.

1-0 Коста (20 хв. - пенальті)
2-0 Адріано (82 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 635 | Додав: Yura | Теги: тур, Огляд, відео, Прем'єр, 14, ліга, гол, Шахтар, 03.11.2012, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024