Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 02:56

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Березень » 17 » Українська Прем'єр ліга. 21 тур. Кримський трилер на користь сімферопольців. 16.03.2013 р. ВІДЕО.
12:57
Українська Прем'єр ліга. 21 тур. Кримський трилер на користь сімферопольців. 16.03.2013 р. ВІДЕО.
 
Таврія 4-3 Металург Д.









Команди продемонстрували високу результативність, по черзі виходили вперед, але переможця зустрічі визначили кількість помилок в обороні, вміння їхньої реалізації. Протягом усього ігрового часу більше атакував «Металург», але забив менше за суперника. Поява на вістрі господарів Антона Шиндера стала ледь не вирішальною. Саме він спочатку забив гол, але з порушенням правил. Але вже за кілька хвилин нападник втік від трьох захисників і асистував Олегу Гуменюку. Донеччани дуже швидко відповіли двома м’ячами Грегорі Нельсона. Перший з них став наслідком кутового, а потім голландець завершив контратаку, скориставшись пасом Джуніора Мораєса. На певний час «Таврія» знітилась, однак гольове чуття Гуменюка не зрадило його, коли він спробував пробити здалеку. А перед перервою кримчани втретє стали лідерами рахунку, коли вміння віддавати передачі Сергія Назаренка і завершувати командні зусилля Шиндера встановили підсумок першого тайму − 3:2.
Друга 45-хвилинка розпочалась масованими атаками гостей, які зрештою призвели до логічного за грою пенальті. Гра рукою Едуардо у власному штрафному майданчику була покарана ударом з «позначки» Олександра Воловика. Реалізувати чергові спроби «Металургу» не пощастило, хоча роботи у Сергія Погорілого та захисників, очолюваних Володимиром Єзерським було багато. Особливо плідно попрацював у цьому відношенні Селіо. Швидше за все, поєдинок не виявив би переможця, якби не пас Миколи Морозюка у центрі поля, який перехопив Шиндер. Вихід сам на сам, і форвард віддав належне Назаренку − той саме вривався на ударну позицію паралельним курсом. Завдяки цій перемозі «Таврія» наздогнала за очками безпосереднього суперника.

1-0 Гуменюк (12 хв.)
1-1 Нельсон (15 хв.) 
1-2 Нельсон (21 хв.) 
2-2 Гуменюк (34 хв.) 
3-2 Шиндер (42 хв.) 
3-3 Воловик (55 хв. - пенальті) 
4-3 Назаренко (75 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 461 | Додав: Yura | Теги: тур, 21, відео, Прем'єр, 16.03.2013, Кримський, ліга, Трилер, гол, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024