Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 15:37

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Березень » 18 » Українська Прем'єр ліга. 21 тур. Ще одна надважка перемога "динамівців". 17.03.2013 р. ВІДЕО.
12:53
Українська Прем'єр ліга. 21 тур. Ще одна надважка перемога "динамівців". 17.03.2013 р. ВІДЕО.
Динамо 1-0 Ворскла









Ще одну перемогу динамівцям приніс той же склад, що і у Луцьку, стартовий натиск та помилка суперника під час кутового. Вже на 4-й хвилині Андрій Ярмоленко його виконав, а Домагой Віда перестрибнув на лінії воротарського майданчика Павла Ребенка. До речі, саме цей захисник програв боротьбу і Леонардо два тури тому, коли «Чорноморець» виграв з аналогічним рахунком. Логічного продовження «Динамо» не показало, сподіваючись на власну безкарність. До перерви такі думки у них закріпились, адже «Ворскла» близько до воріт господарів не наближалась. Щоправда, і Сергій Долганський лише раз ризикував пропустити ще, але Браун Ідейе не зумів обробити м’яч під час виходу сам на сам.
На початку другого тайму динамівці спробували повторити початок зустрічі. З цього нічого не вийшло, а потім непомітно полтавчани не тільки перехопили ініціативу, а й стали повноправними господарями становища поблизу чужої штрафної зони. З ударами та входженням на зручні позиції справа була дещо гіршою. Однак Володимир Чеснаков, Іван Кривошеєнко та Артем Громов не зуміли пробити так, як уміють, і шанси зрівняти рахунок потроху зменшувались. Щоправда, і «Динамо» лише раз на контратаці ледь не застукало «Ворсклу», коли Ідейе здалеку спробував влучити у порожні ворота, та стійка підстрахувала Сергія Долганського.

1-0 Віда (5 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 526 | Додав: Yura | Теги: тур, 21, Огляд, відео, Прем'єр, динамівці, ліга, 17.03.2013, гол, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024